Žarko Veselinović dobio advokata po službenoj dužnosti!
Foto: Reuters

Starima po naredbi Euleks stužioca zabranjen pristup

Žarko Veselinović dobio advokata po službenoj dužnosti!

Crna Hronika -
Novi branilac Žarka Veselinovića je Nebojša Vlajić. Vasić i Korenica bili su advokati Žarka Veselinovića, a odluku da im se zabrani pristup okrivljenom i svedocima doneta je na zahtev Euleksovog tužioca

KOSOVSKA MITROVICA - Advokatima Dejanu Vasiću i Faruku Korenici produžena je mera zabrane prilaska Žarku Veselinoviću, okrivljenom za pokušaj ubistva dvojice kosovskih policajaca iz specijalne jedinice Rosu, nakon čega mu je dodeljen branilac po službenoj dužnosti.

Novi branilac Žarka Veselinovića je Nebojša Vlajić. Vasić i Korenica bili su advokati Žarka Veselinovića, a odluku da im se zabrani pristup okrivljenom i svedocima doneta je na zahtev Euleksovog tužioca.

Vasić je rekao da će zakonitost te odluke ponovo utvrđivati žalbeni sud pre konačne potvrde da im je uskraćeno pravo da budu branioci Veselinovića.

Advokati Dejan A. Vasić i Faruk Korenica privedeni su u akciji Euleksa 24. marta pod sumnjom za opstrukciju dokaza ili zvaničnog postupka u slučaju Žarka Veselinovića, po isteku policijskog zadržavanja njima je određena mera kućnog pritvora i zabrana prilaska svedocima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track