NIKOLI VAVIĆU ODREĐEN PRITVOR: Bratu vođe Alkaztraza preti preko 10 godina zatvora!
Foto: Facebook

pOKUŠAJ UBISTVA

NIKOLI VAVIĆU ODREĐEN PRITVOR: Bratu vođe Alkaztraza preti preko 10 godina zatvora!

Crna Hronika -
Na saslušanju, prema nezvaničnim informacijama, mlađi brat Aleksandra Vavića nije želeo da govori o pucnjavi ispred splava

BEOGRAD - Zaćutao na saslušanju

Nikoli Vaviću (24), mlađem bratu vođe "Alkatraza" Aleksandra Vavića, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, odredio je pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je pokušao da ubije radnika obezbeđenja splava "Blejvoč" Roberta R. (27).

Kako Kurir nezvanično saznaje, Nikola Vavić, na saslušanju pred zamenikom tužioca nije želeo da govori o pucnjavi koja se ispred splava dogodila u noći između četvrtka i petka.

- Sudija za prethodni postupak je odredio pritvor zbog postojanja okolnosti da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke, da ponovi krivično delo kao i zbog visine zaprećene kazne a koja je preko deset godina zatvora.

Takođe, način i posledice izvršenje krivičnog dela, doveli su do uznemirenja javnosti - potvrdila je za Kurir Dušica Ristić, portparol Višeg suda u Beogradu. Ranjeni Robert R., prema nezvaničnim informacijama, operisan je u Urgentnom centru.

(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track