HOROR U SELU KORBOVO: Pijan nožem zaklao komšiju, jer ga je terao da jede!
Foto: Fonet/Ilustracija

Ležao u lokvi krvi

HOROR U SELU KORBOVO: Pijan nožem zaklao komšiju, jer ga je terao da jede!

Crna Hronika -
Odmah sam prepoznala Borin glas. Vikao je: Nemoj, Jovice, da me kolješ! Pošto se jedva krećem, pošla sam napolje, ali sam na putu do vrata čula samo krkljanje, ispričala je Marija Caranović, supruga ubijenog Borislava Stevića

NEGOTIN - Zbog sumnje da je u subotu oko 21 čas kuhinjskim nožem zaklao Borislava Stevića (49), iz negotinskog sela Korbovo, policija je uhapsila Jovicu Lazarikića (21), iz kladovskog mesta Grabovica.

Zločin se desio u dvorištu kuće Marije Caranović (72), devizne penzionerke, sa kojom je Stević živeo u vanbračnoj zajednici. - Bora i Jovica su se družili i nekoliko puta su se i posvađali - kroz suze govori Caranovićeva.

- Jovica je došao u subotu uveče i tražio od Bore da mu da rakiju, ali mu je ovaj kazao da prvo mora nešto da pojede...Marija, koja je sedela u kući, kaže da je čula kako se Bora i Jovica svađaju. A, onda je, začula vrisak.

- Odmah sam prepoznala Borin glas. Vikao je: „Nemoj, Jovice, da me kolješ„! Pošto se jedva krećem, pošla sam napolje, ali sam na putu do vrata čula samo krkljanje. Nekako sam došla do izlaza iz kuće, kada je Lazarikić protrčao pored mene - u šoku je ispričala nesrećna žena.

Marija je, veli, videla Boru kako leži u mraku i krklja. Govorio joj je, jedva čujno, da zove pomoć. Caranovićeva, čija se kuća nalazi tik uz glavni magistralni put počela je da zapomaže, nakon čega su dotrčale komšije.

- Uveo sam Mariju u kuću - ispričao nam je jedan meštanin Grabovice, koji nije želeo da mu pominjemo ime.

- Onda sam otrčao do Bore i baterijskom lampom osvetlio mesto gde je on ležao. Od prizora koji sam ugledao, umalo nisam izgubio svest. Bora se, sa ranama na vratu i grudima, nalazio na zemlji, dok se oko njegovog tela širila lokva krvi.

Komšije su pozvale policiju i Hitnu pomoć koja je samo mogla da konstatuje da je Stević preminuo. Nakon kraće potere Lazarikić je priveden.

- Niko od nas nije postavljao pitanje da li će se, nego kada će se ovakav belaj dogoditi - kazuje komšija.

- Jer, Lazarikić, kome je otac umro mlad, a majka ga napustila, sa nepunih 13 godina počeo je da pije, zbog čega je, više puta, imao problem sa zakonom, čak je nekoliko pokušao da se ubije.

( Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track