SINU ZARIO NOŽ U SRCE: Zalogaj hleba mu je bio u ustima!
Foto: Jelena Rafailović

Porodična tragedija u selu Seona kod Smedereva

SINU ZARIO NOŽ U SRCE: Zalogaj hleba mu je bio u ustima!

Crna Hronika -
Đorđe Jovanović (72) uhapšen zbog sumnje da je posle kraće svađe zadao smrtonosni ubod Zoranu Jovanoviću (49)

SMEDEREVO - Otac mu umro na rukama!

Đorđe Jovanović (72) iz sela Seona kod Smedereva uhapšen je preksinoć zbog sumnje da je posle kraće svađe oko 18 sati svom sinu Zoranu (49) zadao smrtonosni ubod kuhinjskim nožem u grudi! U domu Jovanovića lelek i plač, a na kapiji Zoranovi sinovi Boban i Bojan sa suzama u očima objašnjavaju kakva ih je tragedija zadesila.Otimali se o oružje- Ubo ga je tačno u srce, zalogaj hleba mu je bio u ustima... Otac mi je izdahnuo na rukama na stepeništu. Video sam i nož kojim ga je ubio jer ga je deda odmah bacio u baštu. Dok sam se borio za očev život, deda je stajao na stepenicama i žalio se kako je on njega navodno udario. Počeo sam da vičem i dozivam pomoć... - priseća se Boban pognute glave i dodaje da je video kako je bela majica njegovog oca bila je natopljena krvlju.Prema njegovim rečima, Đorđe i Zoran su bili sami u kući, a on je otišao po benzin kako bi s ocem kasnije otišao da prskaju voće. Boban dodaje da je njegov otac pre nekoliko godina napustio posao i bavio se poljoprivredom.- Vraćao sam se s benzinske pumpe, stao sam da zatvorim kapiju i tad sam čuo svađu u kući. Brat nije bio tu, baba je spremala večeru, a mama je bila na pijaci. Ušao sam u kuću i video oca kako dedu drži za ruke. Prišao sam da ih odvojim, a otac je jedva izgovorio: „Ubo me“. Onda je počeo da gubi boju... Znao sam da je bio kraj - priča Boban.Lekari bili nemoćniOn dodaje da je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć, ali da su oni po dolasku samo mogli da konstatuju Zoranovu smrt.Zamenik višeg javnog tužioca i policijski službenici izvršili su uviđaj lica mesta, a po nalogu višeg javnog tužilaštva tokom dana obavljena je obdukcija tela Zorana Jovanovića. Osumnjičeni će u zakonskom roku biti predat tužioc, piše u saopštenju.

Koban ubod... Zoran Jovanović
Koban ubod... Zoran Jovanović

Deda se promenioNAJGORI JE BIO KAD POPIJEBoban ističe da je deda Đorđe do pre pet godina bio drugi čovek i da se promenio kad je oboleo.- Osim toga, voleo je i da popije, a najgori je bio kad ga malo uhvati alkohol. Tad je bio željan svađe i dešavalo se često da se umalo potuče s tatom, ali uvek je neko bio tu da smiri situaciju. U četvrtak su bili sami... Sto je bio postavljen, hleb isečen i mislim da je deda prišao tati tokom svađe, uzeo nož sa stola i ubo ga dok je sedeo i jeo - rekao je Boban.

HRONOLOGIJA- 5. jun - u Kostolcu Snežana Pahla ubila supruga Božidara- 24. maj - u Jagodini hicima iz vatrenog oružja Dragan Antić ubio suprugu Marinu- 5. maj - u smederevskom naselju Jugovo Aleksandar H. pištoljem ubio suprugu Mirjanu S., a potom pucao sebi u glavu- 3. maj - u Žablju D. M. sekirom usmrtio suprugu A. M., a potom nožem sebi oduzeo život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track