POČELO SUĐENJE: Manijak sa Mostarske petlje, uhvaćen na delu, a kaže da nije kriv!

Brani se lažima

POČELO SUĐENJE: Manijak sa Mostarske petlje, uhvaćen na delu, a kaže da nije kriv!

Crna Hronika -
Sud je odlučio da suđenje zatvori za javnost, jer je medu žrtvama i jedna maloletnica

BEOGRAD - Pred Višim sudom u Beogradu danas je počelo suđenje vojnom policajcu D.G. (33) iz Bele Crkve zbog optužbi za više silovanja žena na Mostarskoj petlji u glavnom gradu.

D.G. se sudi za dva silovanja i šest pokušaja i on je u pritvoru od hapšenja krajem novembra prošle godine.

Tokom suđenja negirao je da je napadao i silovao žene kod Mostarske petlje.Sud je odlučio da suđenje zatvori za javnost, jer je medu žrtvama i jedna maloletnica.

Danas su iza zatvorenih vrata saslušane i tri žrtve.D.G. je uhapšen krajem novembra 2013. kada ga je iz zasede privela inspektorka Trećeg odeljenja beogradske policije Biljana Petrov.

Vojni policajac je prvi napad počinio 2010, a poslednji nekoliko dana pre hapšenja, kada je pokušao da siluje devojku (22).

Ovom manijaku mete su bile žene svih starosnih dobi, pa čak i dve maloletnice.Žrtve je sačekivao u večernjim satima na autobuskim stajalištima na “Mostaru”, odakle ih je pratio do stepeništa koja vode ka mostu Gazela.

Prilazio im je s leda, obarao ih na zemlju, a potom silovao.Osumnjičeni je identifikovan je pomoću DNK tragova koji su pronađeni na odeći jedne žrtve. Oženjen je i otac dvoje dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja