(UZNEMIRUJUĆE) BAČEN U SAVU S CIGLAMA OKO NOGU: Delovi kože počeli su da otpadaju!
Foto: Printscreen

Horor: Telo isplivalo kod Ostružničkog mosta

(UZNEMIRUJUĆE) BAČEN U SAVU S CIGLAMA OKO NOGU: Delovi kože počeli su da otpadaju!

Crna Hronika -
Betonske čizme: Džemsiju D. (34) iz Bujanovca ubice oblepile glavu selotejpom. Sumnja se da je ubijen jer se bavio krađama

BEOGRAD - Telo Džemsija D. (34) iz Bujanovca, sa selotejpom preko očiju i ciglama na nogama, isplivalo je prekjuče oko 18 sati iz Save ispod Ostružničkog mosta na Novom Beogradu. Muškarac je najverovatnije živ bačen u reku, ali još nije utvrđeno gde se zločin dogodio.- Telo je bilo u vodi desetak dana, a još uvek se ne zna odakle je doplivalo. Prema prvim informacijama, Džemsi D. bavio se krađama i obijanjem, ali još ne znamo na kojoj je teritoriji „operisao“. Vrlo je moguće da se sukobio s ljudima iz svog miljea i da ga je to koštalo glave - kaže Kurirov izvor iz istrage.Mislili da je lutkaTelo Džemsija D. u ponedeljak po podne primetila su dvojica muškaraca koji su se gliserom vozili po Savi. Odmah su obavestili policiju.- Rečni policajci su me pozvali s čamca da im pomognem. Dodali su mi sajlu i rekli mi da vučem. Mislio sam da vučem lutku, ali sam se začudio kad sam shvatio da je to preteško - kaže čovek koji ima sojenicu na mestu gde je leš isplivao.Kad su posle dužeg vremena uspeli da izvuku telo na obalu, našem sagovorniku je pozlilo.- Muškarcu je cela glava, osim usta i potiljka, bila oblepljena širokom, žutom selotejp-trakom. Oko struka i nogu bio mu je obmotan konopac, a za prekrštene noge su mu bile vezane dve cigle. Bio je naduven, ali se telo nije raspalo. Na rukama je imao rukavice i rane od konopca, verovatno je pokušavao da se odveže - priča očevidac.Otpali delovi kožePrema njegovim rečima, muškarac je na sebi imao pantalone i jaknu.- Imao je tamne pantalone, kaiš i crvenu jaknu. Bio je sav prljav od mulja. Delovi kože počeli su da mu otpadaju. Smučio mi se život kad sam to video - rekao nam jer sagovornik.

Pomagao u izvlačenju tela... Očevidac koji živi u blizini
Pomagao u izvlačenju tela... Očevidac koji živi u blizini

IstragaLEŠ STIGAO IZ HRVATSKE?Policija zasad pokušava da utvrdi gde je žrtva bačena u reku. Rezultati obdukcije daće odgovor na pitanje da li je ubijen, pa bačen u reku, ili je uzrok smrti davljenje.- Ne isključuje se mogućnost da je reka donela telo iz Hrvatske pošto su rečne struje jake. Verovatno je bio živ kad je bačen u vodu jer su mu s ruku spali kanapi, pa se pretpostavlja da je pokušao da se oslobodi - objašnjava naš izvor.

TetovažeSLOVA NA PRSTIMAUbijeni je na prstima desne šake imao tetovažu.- Na svakom prstu imao je istetovirano po jedno slovo. Na malom prstu je slovo R, na domalom O, dok je na srednjem prstu slovo M. Dalje od toga nije se jasno videlo jer je voda uništila kožu - kaže naš izvor.

ČinjeniceLeš je bio u vodi desetak danaPrimetila su ga dvojica muškaraca koja su se vozila gliseromTelo je iz vode izvukla rečna policijaUbijeni je na sebi imao tamne pantalone i crvenu jaknuOko struka i nogu bio mu je obmotan konopac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track