OKRŠAJ KALAŠNJIKOVIMA U PRIZRENU: Jedan ubijen, a 7 ranjeno u obračunu dve porodice!
Foto: KURIR

Meci fijukali Prizrenom

OKRŠAJ KALAŠNJIKOVIMA U PRIZRENU: Jedan ubijen, a 7 ranjeno u obračunu dve porodice!

Crna Hronika -
U sukob oko zemlje uključile su se porodice Avdilaga iz Suve Reke i porodica Beriša iz Prizrena koji su spor rešavali vatrenim oružjem, a u sukobu iz porodice Avdilaga su povređene četiri osobe, dok su u porodici Beriša povređeni otac i sin i jedna policajac

PRIZREN - Jedna osoba je preminula a osam njih je povređeno u nedelju u Prizrenu tokom oružanog obračuna dve porodice. Svađa se dogodila zbog problema oko vlasništva zemljišta.

Velika tragedija se dogodila u popodnevnim satima u Prizrenu kada je u razmeni vatre između dve porodice povređeno 7 osoba uključujući i jednog oficira policajca.

Prema rečima direktora Policije Kosova u Prizrenu Nedžhmija Krasnićija ovaj krvavi obračun se desio zbog imovinsko pravnih odnosa. U ovom sukobu su bile uključene porodice Avdilaga iz Suve Reke i porodica Beriša iz Prizrena.

Iz porodice Avdilaga su povređene četiri osobe, dok su u porodici Beriša povređeni otac i sin.

Šest povređenih su prebačeni na medicinski tretman u regionalnu bolnicu u Prizrenu, dok se jedna osoba nalazi u teškom zdravstvenom stanju i prebačena je u klinički centar u Prištini.

Policajac je ranjen u nogu ali je van životne opasnosti, rekao je Krasnići, prenosi RTK.

U ovom oružanom sukobu su na obe strane pucano je iz kalašnjikova i pištolja.

( Bošnjak.ks)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track