SAOBRAĆAJKA NA IBARSKOJ: Starica poginula u jugu!
Foto: Printskrin

Nova tragedija na putu

SAOBRAĆAJKA NA IBARSKOJ: Starica poginula u jugu!

Crna Hronika -
„Jugo“, kojim je upravljao starac, kretao se ka Čačku. Odjednom je skrenuo s puta i udario u zemljani bedem. Od siline udarca prednji deo vozila bio je potpuno smrskan

BEOGRAD - Tragedija!

Šezdesetosmogodišnja N. Z. je poginula, a njen suprug D. Z. (75) teško je povređen u sredu oko 12.20 sati u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Rušanj.

Nesreća se dogodila kad je „jugo“, u kojem su se nalazili, sleteo s puta i uleteo u kanal.- „Jugo“, kojim je upravljao starac, kretao se ka Čačku. Odjednom je skrenuo s puta i udario u zemljani bedem. Od siline udarca prednji deo vozila bio je potpuno smrskan.

Policija i ekipa Hitne pomoći ubrzo su stigli na lice mesta. Lekari su pokušali da spasu ženu, koja je sedela na mestu suvozača, ali je ona, nažalost, umrla na licu mesta - kaže izvor Kurira iz istrage.Vozač je s povredama grudnog koša kolima Hitne pomoći prevezen na VMA i nalazi se u stabilnom stanju. Istragom će biti utvrđeno da li je vozaču pozlilo tokom vožnje, zbog čega je izgubio kontrolu nad „jugom“.Z. N.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track