DA LI STE GA VIDELI: Nestao Aleksandar Jovanović (21) iz Kostolca
Foto: Facebook

Pomozite majci da ga pronađe

DA LI STE GA VIDELI: Nestao Aleksandar Jovanović (21) iz Kostolca

Crna Hronika -
Poslednji put je viđen 13. avgusta uveče kada je izašao iz svoje kuće u zelenoj "puma" majici i kratkim, maskirnim pantalonama

BEOGRAD - Aleksandar Jovanović (1993) iz Kostolca nestao je 13. avgusta uveče. Izašao je iz porodične kuće i više se nije vratio, potvrdila je nestanak mladića portalu Kurira Jasmina Tišma, portparol PU Požarevac.

Ona je dodala i da je nestanak prijavila majka kao i da požarevačka policija od tada intenzivno traga za mladićem. Njegova porodica je dala i kratak opis u kojem se navodi da je poslednji put viđen u zelenoj "puma" majici i kratkim, maskirnim pantalonama.

U međuvremenu tamošnji građani su se i sami organizovali i pokrenuli akciju na društvenim mrežama kako bi Aleksandar što pre bio pronađen. Centar Kostolca, kako saznajemo u tom mestu, izlepljen je i plakatima s mladićevim likom koji treba da pomognu u potrazi.

Inače, kako portal Kurira nezvanično saznaje iz okruženja bliskog nestalom, eventualna otmica je isključena kao razlog nestanka pošto je reč o mladiću pod terapijom koju te večeri najverovatnije nije uzeo.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o nestaloj osobi kontaktirajte porodicu: 064/43 64 810 i 012/243-292.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track