Najnovije vesti

HOROR U PODGORICI: Braća specijalca pretukli pištoljem, pa pregazili vozilom!
Foto: Dragan Kadić

Napadači dali izjavu u svojstvu građanina

HOROR U PODGORICI: Braća specijalca pretukli pištoljem, pa pregazili vozilom!

Crna Hronika
Trojica Podgoričana brutalno su pretukli pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice Sašu Vujoševića koji je bio na dužnosti, a zatim ga udarili automobilom.

PODGORICA - Trojica Podgoričana brutalno su pretukli pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice Sašu Vujoševića, a nakon batina i automobilom udarili policajca koji u četvrtak nije bio na dužnosti.

Iz Uprave policije nisu se oglašavali tim povodom, a nezvanično je rečeno da su kao napadači prepoznata braća M.V. (40) i V.V. (34) i njihov prijatelj P.B. (20).

Oni su inspektorima izjavu dali u svojstvu građanina, a tužilac  još nije kvalifikovao delo koje će im eventualno biti stavljeno na teret. Oni su  u policiji negirali da se išta od onoga što je Vujošević ispričao desilo.

Prema nezvaničnim informacijama  iz policije, Vujošević je kolegama ispričao da ničim nije izazvao  incident i da sumnja da ga je vozač automobila prepoznao iz neke ranije, policijske akcije, što je naveo  kao mogući razlog napada.

Sajovac je ispričao da ga je, dok se automobilom kretao na Starom aerodromu,  vozač automobila u kom su bili napadači, najpre pljunuo, a zatim i opsovao, preteći. Nakon nekoliko metara, tvrdi Vujošević,  oba vozila su se  zaustavila, a jedan od trojice napadača ka njemu je krenuo sa pištoljem u rukama. Ispričao je da tada počinju da ga udaraju sva trojica, da on pokušava da se odbrani i da je u jednom momentu uspeo od vozača da otme pištolj i da ga baci daleko.

“Nakon toga ih nepoznati ljudi razdvajaju, napadači odlaze svojim vozilom, ali ga nakon par minuta, kada je ostavio vozilo  i  peške krenuo  da prijavi slučaj policiji, napadači opet sustižu i udaraju prednjim delom automobila. Vujošević tada gubi svest”, ispričao je sagovornik Vujoševićevu verziju napada.

Dodao je da je, kada se osvestio u krugu porodice, pozvao svog nadređenog M.K. koga je zamolio da o svemu upozna dežurnu službu Centra bezbednosti Podgorica. Nakon incidenta Vujošević je zadržan u Kliničkom centru Podgorice, gde su mu konstatovane povrede glave, nogu i tela.

To je napad na državu...

Vujoševićev punomoćnik, advokat Božina Banović, nije želeo da komentariše napad na specijalca, ističući da na svaki napad na policiju, tužilaštvo, sud, novinare... gleda kao na napad na državu:

“Ne bih komentarisao postupak u ovoj fazi, ali ukoliko se radi o umišljajnom napadu, to je  direktan napad na državu". rekao je on.

( Vijesti.me)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...