Stefan Radović: Konobar me šikanirao jer sam gej

Stefan Radović: Konobar me šikanirao jer sam gej

Crna Hronika -
Slučaj sam prijavio policiji koja je odmah po mojoj prijavi reagovala , sem toga o svemu sam obavestio Gej strejt alijansu sa kojom sam od priznanja svog seksualnog opredeljenja u svakodnevnom kontaktu, kaže Radović
KURŠUMLIJA - Homoseksualac iz Kuršumlije Stefan Radović (19) podneo je prijavu policijskoj upravi u tom gradu zbog vređanja na osnovu seksualne orijentacije i pretnje fizičkim nasiljem.
Stefan Radović koji je postao poznat javnosti nakon što je javno priznao svoje seksualno opredeljenje , tokom boravka sa drugaricom u jednom kafiću u centru Kuršumlije je vređan i šikaniran od strane M.C , inače konobara kafića, piše Južna Srbija.
-Slučaj sam prijavio policiji koja je odmah po mojoj prijavi reagovala , sem toga o svemu sam obavestio Gej strejt alijansu sa kojom sam od priznanja svog seksualnog opredeljenja u svakodnevnom kontaktu.Zakonom Svako ima pravo na različitost i ravnopravnost , izjavio je Stefan Radović za Južnu Srbiju.
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Nevena Petrušić izjavila je da su pripadnici i pripadnice seksualnih manjina u Srbiji izloženi gotovo svakodnevnim pretnjama, govoru mržnje, diskriminaciji i nasilju .

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track