Manekenka ranjena u pucnjavi na Igmanu

Manekenka ranjena u pucnjavi na Igmanu

Crna Hronika -
Mladić koji je pucao na Karišikovu u hostel došao BMW, navodno su se svađali, on je pucao na n ju, a onda je ona pobegla u hostel

SARAJEVO – Sarajevska manekenka i aktivistkinja SDP Emina Karišik (27) lakše je ranjena u pucnjavi koja se dogodila u hostelu “ Feri” na planini Igman navodno zbog ljubomore.

Pucnjava se prema informacijama policije na koje se pozivanju banjalučke Nezavisne novine dogodila rano jutros oko 6.50 sati, a policija je odmah uhapsila muškarca sa inicijalima M.M. (29) iz Sarajeva za koga se sumnja da je pucao i ranio devojku.

Nezavisne su objavile da je manekenka ranjena na seminaru Socijal demokratske partije SDP posvećenom strateškom planiranju ove stranke.

U hostelu "Feri" za Nezavisne su rekli da je mladić koji je pucao na Karišikovu u hostel došao BMW, navodno su se svađali, on je pucao na nju, a onda je ona pobegla u hostel.

Zaposleni su još rekli, da on nije član SDP.

Biljana Jandrić, portparolka sarajevske bolnice, izjavila je da je djevojka pogođena u levu natkolenicu, a posle ukazane lekarske pomoći puštena je na kućno lečenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track