TRPELA TORTURU VRŠNJAKA: Legijina ćerka se doselila u Beograd!

KURIR SAZNAJE: Lukovići napustili Kanadu

TRPELA TORTURU VRŠNJAKA: Legijina ćerka se doselila u Beograd!

Crna Hronika -
Nikolija otišla iz Toronta zato što je trpela torturu vršnjaka, koji su saznali da joj je otac u zatvoru zbog ubistva premijera Đinđića

BEOGRAD - Maja Luković (42), prva žena Milorada Ulemeka Legije, i njihova zajednička ćerka Nikolija (15) preselile su se nedavno iz Kanade u Srbiju, saznaje Kurir.Na ovaj korak odlučile su se pošto je Legijina ćerka u Torontu prolazila kroz torturu vršnjaka zbog svog porekla i oca koji je u zatvoru.Razbolela se- Nikolija više nije mogla da podnese pritisak tinejdžera, koji su je kinjili i provocirali kad su saznali da joj je otac čovek koji je u Srbiji osuđen na maksimalnu kaznu zatvora zbog ubistva premijera Ðinđića. Majka i ćerka dugo su se borile s tim, ali pošto je Nikolija, zbog trauma, morala da potraži stručnu pomoć, procenile su da je za njih najbolje da dođu u Srbiju. Kroz šta je sve prošla Nikolija svedoči i podatak da se žalila na srčane probleme - objasnio je naš sagovornik.Maja Luković tada je odlučila da spakuje kofere i sa ćerkom se odseli iz Kanade.- Ulemekova prva supruga doselila se u porodičnu kuću u Beogradu i planira da tu i ostane. Ta kuća pripadala je još roditeljima njene majke. O povratku u Kanadu, gde je rođena, zasad ne razmišlja - kazao je naš sagovornik.Nikolija je u žižu javnosti dospela u februaru ove godine, kad je, podsetimo, pobegla od kuće. Nekoliko dana o njoj se ništa nije znalo, a onda ju je policija našla kod drugarice.- Posle tog incidenta situacija po Nikoliju se pogoršala i Maja je odlučila da se presele u Srbiju. Nikolija je po dolasku u Srbiju dvaput posetila oca Milorada, koji u delu zatvora „Zabela“, poznatom kao „Alkatraz“, služi kaznu od 40 godina zatvora - kaže on.Malo znala o ocuNikolija Luković, podsetimo, rođena je u Kanadi ubrzo nakon što su se Legija i novinarka Maja Luković razišli. Maja se 1998. godine vratila kod roditelja u Toronto, a Milorad Ulemek, koji u to vreme još nije bio razveden od Maje, počeo je da živi sa Aleksandrom Ivanović, njegovom aktuelnom suprugom, s kojom ima tri ćerke. Maja je ćerki Nikoliji malo govorila o Miloradu Ulemeku, a Nikolija je prvi put oca videla tek kad je imala devet godina.

Uživa u provoduNIKOLIJA U BEOGRADULegijina ćerka, kako izvor Kurira navodi, odlično se snašla u Beogradu.- Ona i dalje slabo govori srpski, ali se trudi da ga što brže savlada. Nikolija je i ranije dolazila s majkom u Srbiju, tako da tu ima društvo, s kojima često izlazi u noćni provod. Ovde nema nikakvih problema s vršnjacima - kaže naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track