Najnovije vesti

SEKS PREVARA U NIŠU: Žena zavodila muškarce, a onda ih u kući tukla sa mužem i pljačkala!

Uhapšen par koji je iznuđivao novac

SEKS PREVARA U NIŠU: Žena zavodila muškarce, a onda ih u kući tukla sa mužem i pljačkala!

Crna Hronika
01:24h
Maja Z. (22) pozivala lakoverne muškarce u stan, a onda bi upadao njen suprug Dušan D. (33) s noževima. Leskovčaninu pretili da će zaklati i njega i njegovu porodicu

NIŠ - Maja Z. (22) i njen vanbračni suprug Dušan D. (33) uhapšeni su zbog sumnje da su dvojicu muškaraca namamili da dođu u njihovu kuću kako bi im devojka pružila seksualne usluge, a zatim ih tukli i uz pretnju ubistvom iznuđivali novac od njih.

Policija sumnja da je broj onih koji su skupo platili švaleraciju daleko veći, ali da zbog straha i sramote ne žele da prijave razbojnički par.

Oni su raskrinkani pošto je jedan Leskovčanin skupio hrabrost i prijavio šta mu se dogodilo.

- Taj čovek je 17. oktobra dobio SMS poruku u kojoj mu je Maja ponudila seksualne usluge, a napisala je da se javlja po preporuci njegovog prijatelja. Iste večeri on je po dogovoru došao u njenu kuću. Maja je za njim zaključala vrata - priča izvor Kurira iz istrage.Ništa nije sumnjaoLeskovčanin, kako navodi, u početku ništa nije sumnjao jer je na podu video jorgan. Međutim, ubrzo je u sobu ušao Dušan D., koji je, inače, nedavno izašao iz zatvora.- Došao si da mi je... ženu, kako si to mislio da uradiš? - viknuo je Dušan D., nakon čega su on i osumnjičena uzeli po dva noža.- Počeli su da ga udaraju i da mu traže pare. Pretili su da će zaklati i njega i njegovu porodicu. Pošto im je dao 3.200 dinara, koliko je imao u džepu, njihov bes je bio još veći. Muž lažne prostitutke tad je počeo pomahnitalo da viče: „Šta ti misliš, to toliko košta!“ - prepričava sagovornik Kurira kroz šta je prošao nesrećni čovek, koji im je u strahu priznao da u kolima u torbici ima još 12.500 dinara.Prijatelj je preporučio- Kad im je dao i taj novac, uzeli su mu mobilni telefon i zaključali ga u kuću. Molio ih je da ga puste, ali su oni pristali tek pošto je obećao da nikome ništa neće reći - kaže naš izvor. Kako navodi, Leskovčaninu su zapretili da će ga ubiti ukoliko progovori, zbog čega je on bio nasmrt preplašen. Ipak, 11 dana kasnije, odlučio je da ode u policiju.- Tako je otkrivena i druga žrtva - njegov prijatelj Nišlija, koji mu je i preporučio prostitutku. Nesrećni čovek priznao je da mu je Maja Z. godinama pružala seksualne usluge, ali da je 19. oktobra, kad je otišao da se vide, prošao isto kao njegov prijatelj - objasnio je sagovornik Kurira.

S obzirom na to da je u toku rada utvrđeno da postoji veći broj oštećenih pozivamo građane da, ukoliko prepoznaju osumnjičene sa fotografije, prijave slučaj na broj telefona 192 ili 018/522-982 i 018/503-127, saopštila je zvanično niška policija.

Pretnje

IZVADIĆEMO TI OČI AKO NE DAŠ PAREDruga žrtva bračnog para, izvesni Nišlija, ispričao je policiji da su mu pretili da će mu izvaditi oči.- Rekao je da su mu pretili da će ga odvesti u spomen-park Bubanj, te da će mu tamo izvaditi oči ukoliko im ne da 100 evra. Pustili su ga kad im je dao nešto novca, ali pod uslovom da im ostatak donese naknadno. Njegova agonija prestala je tek kad je zapretio da će ih prijaviti policiji - priča izvor Kurira.

Kockari

PARE TROŠILI U KLADIONICIRazbojnički par, kako se sumnja, iznuđeni novac trošio je na kocku.- Oštećeni ih je video kako s novcem koji su mu uzeli odlaze u kladionicu - kažu naši izvori. S obzirom na to da se ne zna koliko je bilo žrtava, ne zna se ni iznos novca koji su Maja i Dušan oteli.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track