ISPOVEST ŽENE KOJU JE MUŽ MASAKRIRAO MAČETOM: Ako mi uzmu decu, neka Ilija dokrajči započeto!
Foto: Printscreen

Stravično

ISPOVEST ŽENE KOJU JE MUŽ MASAKRIRAO MAČETOM: Ako mi uzmu decu, neka Ilija dokrajči započeto!

Crna Hronika -
Došla sam kući sa posla u 21, Ilija je već bio pijan. On je urlao, pio, pa urlao, ali me sve do te noći nikada nije fizički napadao. Probudila sam se u 11 i videla da sam sva krvava, priseća se Mirjana Kristović

ZAGREB - Mirjana Kristović (35), majka troje maloletne dece iz Župe dubrovačke, koju je suprug zamalo ubio na spavanju, polomivši joj kosti lica i glave, suočava se sa surovom realnošću koja je čeka nakon što ju je muž izmasakrirao.

Tek što je izašla iz bolnice, fizičke povrede će još najmanje godinu dana zarastati, a one psihičke, kaže preživeće samo ako su uz nju njena deca, njena tri razloga za život. Privremenom merom dubrovačkog suda ona su joj oduzeta, smeštena u dom, odakle će ih poslati u Zagreb u hraniteljsku porodicu, iako Mirjana tvrdi da ima kompletnu medicinsku dokumentaciju i veštačenja koja dokazuju da je sposobna za staranje o njima.

Posle teškog napada, fizičkog oporavka i novih trauma, Mirjana je još odlučnija u borbi za svoju decu, pogotovo jer su se pojavila nagađanja o puštanju nasilnika iz pritvora.

"Ako mi decu ne vrate, onda neka se vrati i dovrši sve što je započeo", kaže ova hrabra majka, koja se prisetila pakla kroz koji je prošla te paklene noći.

"Došla sam kući sa posla u 21, Ilija je već bio pijan. On je urlao, pio, pa urlao, ali me sve do te noći nikada nije fizički napadao. Zaspala sam i posle toga se više ničega ne sećam, jer sam pala u nesvest. Probudila sam se u 11 i videla da sam sva krvava i da me užasno boli glava. Sve je bilo u krvi, pod, odeća, posteljina", seća se Mirjana.

"Ja sam se sposobna da se brinem za sebe i za svoju decu i sada kada mi ih oduzimaju isto kao da mi oduzimaju život, koji mi nije uspeo oduzeti Ilija - zaključuje Mirjana.

http://www.youtube.com/watch?v=lsvmKXTyHWg#t=16

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track