(UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA) SKANDALOZNO: Postavlja fotografije krvavih borbi pasa na Fejsbuk!
Foto: Facebook

Brutalno zlostavljanje životinja

(UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA) SKANDALOZNO: Postavlja fotografije krvavih borbi pasa na Fejsbuk!

Crna Hronika -
S.P. je postavio fotografiju na kojoj se vide dva psa koji se krvoločno bore, dok je uz opis napisao Titani su ovde imali strahovit meč koji se pamti ceo život

BEOGRAD - Udruženja za zaštitu životinja i ljubitelji životinja šokirani su postovima na Fejsbuk profilu S.P. koji objavljuje fotografije krvavih borbi pasa. Reagovalo je i udruženje ORPAK iz Kruševca, podsećajući da je ovo delo zabranjeno zakonom, koje je prenelo tekst u kojem "Prijatelji Ub" tragaju za čovekom koji je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju sa borbe pasa.

Izvesni S.P. je postavio fotografiju na kojoj se vide dva psa koji se krvoločno bore, dok je uz opis napisao "Titani su ovde imali strahovit meč koji se pamti ceo život". Kako se navodi u komentarima, ovo nije prvi put da je objavljivao ovakav sadržaj.

Borbe pasa su u Srbiji zakonom zabranjene za njihovo organizovanje preti kazna od tri meseca do tri godine. Obračuni pitbulova i drugih sličnih rasa održavaju se uglavnom u selima, ali i u predgrađima u prostorima koji su dobro skriveni od prolaznika, a čiji je osnovni cilj zarada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track