ZAMENIK DIREKTORA URGENTNOG: Bekovo stanje izuzetno teško, prognoza neizvesna!
Foto: Dragan Kadić

O zdravstvenom stanju Milana Beka

ZAMENIK DIREKTORA URGENTNOG: Bekovo stanje izuzetno teško, prognoza neizvesna!

Crna Hronika -
Oko 17 i 30 primljen pacijent sa teškim telesnim povredama. Operacija je završena, ali su prognoze neizvesne

BEOGRAD - Dr Dušan Jovanović zamenik direktora Urgentnog centra rekao je večeras da je biznismen Milan Beko operisan i da je za sada stabilno, ali da su mu nanete povrede opasne po život."Oko 17 i 30 primljen pacijent sa teškim telesnim povredam najveropvatnije zadobijene od vatrenog oružja. Operacija je završena, stanje je trenutno stabilno ali su prognoze neizvesne", rekao je Jovanović.

Podsetimo, Beko je večeras upucan u stomak sa najmanje tri metka ispred svoje kuće u Ulici Andre Nikolića.

Operacija je završena oko 19.20 sati. Kako Kurir saznaje, lekari su tokom operacije izvadili tri metka, stanje je trenutno stabilno.

Prof.dr Miljko Ristić, iz Kliničkog centra, je rekao da je operacija bila uspešna.- Pacijent je uspešno operisan. Imao je povrede opasne po život, ali se sada nalazi u stabilnom stanju. Nezahvalno je govoriti o daljim tokovima njegovog zdavstvenog stanja. Operaciju je vodio ministar zdravlja Zlatibor Lončar.- Beko je zadobio povrede abdomena. Prognoze su neizvesne, ali je stanje stabilizovano. Pada mu pritisak, ali operacija se za sada odvija uspešno - kažu u Urgentnom centru. U operacionoj sali nalazi se i ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Policija sa dugim cevima obezbeđuje operacionu salu.Ispred Urgentnog centra su Bekovi prijatelji, Miodrag Kostić, Čeda Jovanović, Dragan Bjelogrlić, Toplica Spasojević, Zdenko Tomanović i Milorad Vučelić i drugi....Milan Beko upucan je na Dedinju oko 17.30 sati! Beko je upucan u stomak sa najmanje tri metka, dok je oko šest metaka ispaljeno u automobil u kojem se Beko nalazio! Prema prvim informacijama napadač je sačekao biznismena ispred njegove kuće u Ulici Andre Nikolića 23 na Senjaku.

Stanje Milana Beka je i dalje kritično i lekari se bore za njegov život. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar nalazi se u Urgentnom centru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja