Najnovije vesti

NE MOŽE IM NIKO NIŠTA: Maloletna braća nasilnici napali i malteretirali Rašu Popova

Spasio ga komšija

NE MOŽE IM NIKO NIŠTA: Maloletna braća nasilnici napali i malteretirali Rašu Popova

Crna Hronika
Srpski književnik, dugogodišnji televizijski novinar Raša Popov (81) bio je žrtva braće I. N. (10) i J. N. (11), koji imaju više od 300 prijava zbog razbojništva i krađa koji su ga malteretirali i oteli mu pare

BEOGRAD - Raša Popov (81), srpski književnik, dugogodišnji televizijski novinar, zvezda dečje televizijske emisije “Fore i fazoni”, krajem oktobra je bio žrtva braće I. N. (10) i J. N. (11), koji imaju više od 300 prijava zbog razbojništva i krađa, a jedan starac je umro nakon što su ga pretukli.

Braća su Popova sačekala ispred ulaza u zgradu na Paliluli i zahtevali od njega da im da novac.

- On im je dao metalni novac. Potom su ga pratili i kada je ušao u zgradu, ponovo su tražili pare. Bili su navalentni i ko zna šta bi se dogodilo da nije našao komšija, koji je sa Popovom ušao u lift. Međutim, razbojnici su peške došli do sprata na kojem književnik živi i tu su ga maltretirali. Popov im je ponovo sam dao novac i u pokušaju da uđe u stan nastalo je komešanje. On je uspeo da se izvuče i uđe u stan - rekao je sagovornik iz istrage i dodao da su braća počela da zvone i lupaju na njegova vrata, zahtevajući još novca.Neko od komšija je to video i pozvao policiju, a književnik je policajcima dao izjavu.

Inače, braća I. N. (10) i J. N. (11) dospeli su u javnost kada je otkriveno da su u septembru jednog starca u Deligradskoj ulici pretukli i opljačkali, posle čega je nesrećni čovek preminuo.

Njima se ne sudi jer zbog godina nisu krivično odgovorni! Oni se nalaze pod ingerencijom centra za socijalni rad, kao i kada su izvršili krivična dela.

( Alo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...