DA LI IH PREPOZNAJETE: Ovo su razbojnici koji su terorisali i pljačkali taksiste u Beogradu
Foto: Mup

Određen pritvor

DA LI IH PREPOZNAJETE: Ovo su razbojnici koji su terorisali i pljačkali taksiste u Beogradu

Crna Hronika -
Osumnjičeni N.A. i I.P. se terete da najpre 8. novembra ove godine, kod Poštanske štedionice zaustavili vozilo Pink taksija, a vozača opljačkali i izudarali da bi zatim Ulici kraljice Marije, takođe su zaustavili taksi vozilo gde su nožem povredili vozača i opljačkali

BEOGRAD - Pripadnici PU Palilula uhapsili su N.A.(23) i I.P. (29), zbog postojanja osnova sumnje da su na teritoriji Beograda izvršili više krivičnih dela razbojništva i napada na beogradske taksiste.

Dvojica osumnjičenih mladića se terete da su 8. novembra ove godine, kod Poštanske štedionice zaustavili vozilo „Pink taksija“, odvezli se do Knez Danilove ulice, gde je N.M.,od vozača uz pretnju nožem, zatražio novac, dok ga je I.G. udario više puta u glavu.

Nakon toga, u Ulici kraljice Marije, takođe su zaustavili taksi vozilo udruženja „STB“ i naredili taksisti da ih vozi ka Dalmatinskoj ulici, gde mu je N.A. nožen zadao ubod u ruku, a I.P. mu držao nož ispod grla, zahtevajući da im preda novac. Nakon što im je taksista predao 6.000 dinara, pobegli su sa mesta pljačka.

Uhapšenima je, od strane Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu,biti privedeni zameniku Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Sumnja se da su N.A. i I.P. izvršili još krivičnih dela, te molimo oštećene koji ih prepoznaju na fotografiji, da se jave u PS Palilula, na telefon: 011/ 2753-484.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track