SMEDEREVO: Policija upala u nelegalne kockarnice
Foto: Kurir

Podnete krivične prijave

SMEDEREVO: Policija upala u nelegalne kockarnice

Crna Hronika -
Prilikom kontrole osam objekata oduzeto je 49 aparata za igre na sreću, 24 televizora, 10 računara, 10 štampača i 4 monitora. Takođe je nađen i oduzet i novac od uplata za klađenje i igranje na aparatima u ukupnom iznosu od 97.970 dinara i 185 evra

SMEDEREVO - Odeljenje kriminalističke policije Policijske uprave u Smederevu sprovelo je opsežnu akciju kontrole nelegalnih sportskih kladionica na teritoriji Smedereva, Smederevske Palanke i Velike Plane i tom prilikom je iz 8 objekata oduzeta oprema korišćena za neovlašćeno organizovanje klađenja.

Oduzeto je 49 aparata za igre na sreću, 24 televizora, 10 računara, 10 štampača i 4 monitora, saopštila je danas Policijska uprava Smederevo .

Takođe je nađen i oduzet i novac od uplata za klađenje i igranje na aparatima u ukupnom iznosu od 97.970 dinara i 185 evra.

U saradnji sa Osnovnim tužilaštvom, izvršena je kontrola objekata u kojima je neovlašćeno, bez odobrenja Ministarstva finansija vršeno organizovanje igara na sreću u vidu klađenja na sportske događaje i igara na elektronskim aparatima.

U nastavku akcije, nadležnom javnom tužilaštvu u Smederevu, biće podnete krivične prijave protiv odgovornih lica ovih kladionica za izvršena krivična dela neovlašćeno organizovanje igara na sreću i povreda prava po osnovu rada i socijalnog osiguranja, piše u policijskom saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track