UZEO MITO ZA ABORTUS U PETOM MESECU: Uhapšen ginekolog (64) iz Kragujevca
Foto: Shutterstock

Platila 1.000 evra

UZEO MITO ZA ABORTUS U PETOM MESECU: Uhapšen ginekolog (64) iz Kragujevca

Crna Hronika -
Osim njega policija je uhapsila i njegovog kolgu iz Čačka koji se sumnjiči za pomaganju u ovom delu kada su u svojoj privatnoj ordinaciji pacijentkinji iz Čačka prekinuo trudnoću u osamnaestoj nedelji, posle čega nastupile komplikacije jer je zadobila teške telesne povrede

KRAGUJEVAC - Specijalista ginekologije i akušerstva M.P. (64) iz Kragujevca je uhapšen uz krivičnu prijavu za nedozvoljen abortus pacijentikinji koja je bila u 18 nedelji trudnoće, kao i njegov kolega iz Čačka V.Č. (65), koji se sumnjiči da je napravio isto delo u pomaganju.

Njih dvojica su sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu. Policija navodi da je M.P. u svojoj privatnoj ordinaciji, u periodu od 29. do 31. oktobra ove godine, pacijentkinji iz Čačka prekinuo trudnoću u osamnaestoj nedelji, posle čega nastupile komplikacije jer je zadobila teške telesne povrede opasne po život.

Sumnja se da je V.Č. uputio ženu kod svog kolege u Kragujevac, da izvrši nedozvoljeni abortus za nadoknadu od 1.000 evra. M.P. je nakon salušanja određen pritvor.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track