DIVLJI ZAPAD U DOBOJU: Bankomat zakačili za džip, pa pucali na policiju!

Potera po ulici

DIVLJI ZAPAD U DOBOJU: Bankomat zakačili za džip, pa pucali na policiju!

Crna Hronika -
Policija je pratila džip, a pljačkaši su posle izvesnog vremena se zaustavili da ubace bankomat u vozilo koje su prethodno vukli ulicama Doboja. Pošto su primetili patrolu otvorili su vatru iz automata, a zatim pobegli

DOBOJ - Nepoznate osobe naoružane automatskim puškama pokušale su rano jutros da odnesu bankomat NLB banke u mestu Klokotnica, u opštini Doboj Istok, a u tome ih je nakon potere sprečila policija, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Nakon što se uključio alarm zbog pokušaja pljačke, policajci su došli do objekta banke, ali su razbojnici počeli da pucaju prema njima, zakačili banokomat za džip i odvezli se prema mestu Duje.

Policija je pratila džip, a počinioci su nakon izvesnog vremena stali, najverovatnije da ubace bankomat u vozilo. Nakon što su primetili policiju, ponovo su počeli da pucaju, ostavili bankomat na putu i pobegli džipom.

Materijalnih dokaza je mnogo, putem su od bankomata otpadali manji delovi. Lopovi su ukradenim bankomatom na putu udarili u jedno vozilo, koje se zaustavilo.

Direktor NLB banke bio je na licu mesta, ali nije želeo da kaže koliko se novca nalazilo u bankomatu. Povređenih nije bilo, novac nije odnesen, dok je bankomat oštećen.

U policiji ističu da nastavljaju potragu za izvršiocima.

(Dnevni avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track