OPLJAČKANA SEKA SABLIĆ: Lopovi ukrali stvari iz kuće slavne glumice!
Foto: Dragana Udovicic

LOŠ POČETAK

OPLJAČKANA SEKA SABLIĆ: Lopovi ukrali stvari iz kuće slavne glumice!

Crna Hronika -
Nepoznati razbojnici obili vikendicu naše filmske umetnice u Rosama kod Herceg Novog i odneli veš-mašinu, frižider i plazma televizor

HERCEG NOVI - Nepoznati lopovi opljačkali su vikendicu glumice Jelisavete Seke Sablić na Crnogorskom primorju. Razbojnici su iz glumičine kuće u mestu Rose kod Herceg Novog odneli kućne aparate i napravili veliku štetu.Seka Sablić za Kurir je izjavila da je vrlo uznemirena i razočarana.- Prvog januara sam dobila čestitku iz Crne Gore da mi je kuća opljačkana. Šteta je ogromna jer su odneli sve što vredi. Odneli su mi plazma televizor, veš-mašinu i frižider. Mašinu sam kupila posle 24 godine i unela je u kuću zbog unuka - kaže Seka Sablić.Ona dodaje da lopovi nisu obili samo njenu vikendicu već su zaređali po celom komšiluku.- Pored moje, opljačkano je još desetak vikendica mojih komšija, uglavnom Beograđana. Jednom komšiji su uspeli da ukradu čak i PVC prozore! Što je najgore, ovo nije prvi put da je moja vikendica na meti lopova. Letos su opljačkali kuću mog brata, koja se nalazi pored moje. Njemu su odneli motor vredan oko 10.000 dolara - očajna je Seka.Glumica ističe da su joj u tivatskoj policiji rekli da su nemoćni pred pljačkašima.- Teško je govoriti s inspektorima. Ništa ne znaju. Uglavnom nas uteše govoreći da od pronalaska ukradenih stvari nema ništa i da su one otišle u Hercegovinu i Albaniju. Odlučila sam da više ne ćutim i da kažem šta nam se dogodilo, jer kad ja dobro radim svoj posao, očekujem da i policija brzo reaguje i nađe počinioce - razočarana je Seka Sablić.U policijskoj stanici u Tivtu juče nam je rečeno da oni samo čine uslugu kolegama iz Herceg Novog.- Nije tačno da je tivatska policija nemoćna. Mi smo obavili uviđaj u Rosama jer smo fizički bliži tom mestu. Inače, Rose pripadaju Policijskoj upravi Herceg Novi. Sve što smo uradili prosledili smo njima i mi više s tim nemamo ništa - rečeno nam je u PS Tivat.

I OVE POZNATE LIČNOSTI BILE SU ŽRTVE PROVALNIKADecembar 2014. Pevaču Eri Ojdaniću na Svetog Nikolu opljačkane dve kuće u selu Leskovac kod Stepojevca, odakle su odnete stvari vredne 15.000 €.Septembar 2014.Šeipi A. (37) iz stana glumca Branka Milićevića zvanog Branko Kockica ukrao dva laptopa, četiri ručna sata, zlatni nakit i revolver.Januar 2014.Lopovi opljačkali vikendicu glumca Nikole Koje u selu Rogač na Kosmaju, odakle su odneli kazanče za WC šolju, bojler, lavabo, sto i stolice.Decembar 2012.Nepoznati lopovi odneli 35.000 evra, skupoceni sat, narukvicu i pištolj iz kuće Milke Forcan, bivše potpredsednice „Delte“.Novembar 2012.Iz vikendice slavnog glumca Velimira Bate Živojinovića u Koraćici provalnici odneli dve puške, pištolj i veću količinu zlatnog nakita.Novembar 2012. Lopovi upali u kuću bivšeg ministra Prvoslava Davinića u Sremčici i iz nje odneli nakit vredan oko milion dinara, 1.500 € i tri ručna sata.Mart 2010.Razbojnici obili i opljačkali kuću pevača Dragana Kojića Kebe na Bežanijskoj kosi. Unutra su sve ispreturali i odneli mnogo stvari.Mart 2010.Provalnici upali u kuću bivšeg sportskog direktora FK Partizan Nenada Bjekovića na Senjaku i odneli mnoge dragocenosti.Decembar 2009.Dvojica lopova upala u kuću proslavljenog fudbalera Ljubinka Drulovića na Bežanijskoj kosi i iz nje odneli porodični zlatni nakit velike vrednosti.Decembar 2007.Lopovi obili kuću Miroslava Ilića u Višnjičkoj banji dok je pevač držao koncert u Areni i ukrali mu oko 100.000 evra i veću količinu nakita.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track