RAZBOJNICI PALI ZA PET MINUTA: Noževima opljačakli prodavnicu u NS, pa uhapšeni u šteku!

Brza akcija novosadske policije

RAZBOJNICI PALI ZA PET MINUTA: Noževima opljačakli prodavnicu u NS, pa uhapšeni u šteku!

Crna Hronika -
Trojica maskiranih razbojnika, od kojih je jedan maloletnik, uz pretnju noževima upali su u prodavnicu „Miv Trejd“, u ulici Tekelijinovoj

NOVI SAD - U spektakualnoj akciji novosadske kriminalističke policije, večeras oko 19 sati, uhapšene su tri osobe, nakon samo nekoliko minuta od počinjenog razboništva.

- Trojica maskiranih razbojnika, od kojih je jedan maloletnik, uz pretnju noževima upali su u prodavnicu „Miv Trejd“, u ulici Tekelijinovoj u Novom Sadu, gde su pokupili sav pazar i cigarete – kaže izvor Kurira, dodajući da su dvojica iz Novog Sada, dok je treći razbojnik iz Rakovc.

Nakon razbojništva u prodavnici, oni su se uputili u iznamljeni stan u ulici Koste Šokice, nedaleko od prodavnice koju su opljačkali. Međutim, plan razbojnicima nije uspeo, s obzirom na to da su bili pod prismotrom inspektora novosadske kriminalističke policije koji su efikasno reagovali i u razmaku od samo pet minuta uhapsili svu trojicu.

- Njih trojica su pokušali da se sakriju u iznamljenom stanu, međutim, nakon njihovog ulaska u stan, za njima su upali inspektori. Kod njih je pronađen ukradeni novac i cigarete, kao i noževi sa kojim su izvršili razbojništvo. Na ovaj način rasvetljena je serija razbojništva u prodavnicama koju je počinila ova grupa u prethodnih meseca dana – dodaje naš izvor.

Uskoro opširnije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track