SAOBRAĆAJKA KOD KIKINDE: Jugo oborio, a reno usmrtio paora (73)
Foto: Kurir

Pokrenuta istraga

SAOBRAĆAJKA KOD KIKINDE: Jugo oborio, a reno usmrtio paora (73)

Crna Hronika -
Đuro Sireta (73) iz Kikinde, poginuo kad ga je, iz još neutvrđenih razloga, zakačio vozač juga, a potom automobil marke reno megan udario i usmrtio

KIKINDA - Đuro Sireta (73) iz Kikinde, poznati banatski poljoprivrednik, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak uveče na putu između Kikinde i Nakova.

Nastradali paor živeo je na salašu između Kikinde i devet kilometara udaljenog pograničnog sela.

Pre nego što će nastradati, Sireta se biciklom kretao u pravcu Nakova, ka svom salašu. Prema saznajima Kurira, nesrećnog čoveka je iz još neutvrđenih razloga, najpre zakačio jugo kojim je upravljala V.R. (50) iz Nakova:­

" Biciklista je izgubio ravnotežu i pao na kolovoz. Na njega je nalatelo drugo vozilo marke „reno megan kojim je upravljao S.B. (30) iz Kikinde. Od siline udara, biciklista je ostao na licu mesta mrtav. Dalja istraga pokazaće šta se tačno desilo kobne večeri, i da li je biciklista bio pravilno osvetljen,­ potvrdio je Kuriru izbor blizak istrazi.

Nažalost, i ova saobraćana nesreća potvrdila je da su uz pešake, biciklisti najčešće žrtve fatalnih saobraćajnih nesreća na putevima kikindske i ostalih severnobanatskih opština.

S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track