VERENICA UBIJENOG VELIČKOVIĆA: Moj Vladan nije bio nikakav kriminalac

Utvrđivao detalje venčanja u hotelu

VERENICA UBIJENOG VELIČKOVIĆA: Moj Vladan nije bio nikakav kriminalac

Crna Hronika -
Jovana Racković Veličković, verenica Vladana Veličkovića koji je ubijen u hotelu Majdan kaže da on nikome ništa nije dugovao, da se bavio legalnim biznisom i da je mučki ubijen

BEOGRAD - Jovana Racković Veličković, verenica Vladana Veličkovića, koji je ubijen u hotelu „Majdan“, kaže za Kurir da on nikome ništa nije dugovao i da nije bio umešan u kriminal, već da se bavio legalnim biznisom.

Ona tvrdi da su u javnosti plasirane brojne neistine.- U „Majdan“ je otišao kako bi utvrdio detalje našeg venčanja, zakazanog za 15. februar. Tada je, usled nerazjašnjenih okolnosti, došlo do fizičkog obračuna, nakon čega je mučki ubijen - izjavila je verenica ubijenog.

Veličković je sahranjen u sredu u prisustvu rodbine i prijatelja.

- Život je bio pred njim, a da ovako nastrada. Trebalo je da se za manje od mesec dana veselimo na svadbi, žena mu je trudna, rekao je tada jedan od rođaka.

Podsetimo tridesetsedmogodišnji Vladimir Veličković ubijen je u nedelju uveče oko 19 časova u restoranu hotela "Majdan" na Voždovcu. Veličković se sukobio sa trojicom muškaraca s kojima je nešto ranije došao u restoran hotela "Majdan". Oni su se oko pola šest po podne najpre posvađali, zatim potukli, pa je Slavko B. potegao pištolj na Veličkovića, koji je zadobio prostrelne rane na grudima i vratu.

Teško povređenog Veličkovića prijatelji su povezli svojim BMW, a na uglu ulica Vladimira Tomanovića i Mihajla Todorovića susrelo ih je vozilo Hitne pomoći, koje je povređenog čoveka prevezlo u Urgentni centar, gde je i preminuo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track