Najnovije vesti

BMW ZAUSTAVLJEN NA RAMPI U ŠIMANOVCIMA: Spasena devojčica (2), koja je danas oteta iz majčinih ruku!

Otmica u Braće Jerković

BMW ZAUSTAVLJEN NA RAMPI U ŠIMANOVCIMA: Spasena devojčica (2), koja je danas oteta iz majčinih ruku!

Crna Hronika
Otmičari su pokušali da probiju naplatnu rampu kod Šimanovaca, gde su zaustavljeni i uhvaćeni
1 / 2

BEOGRAD - Pronađena devojčica koja je oteta u ulici Braće Jerković broj 227 nešto posle 13 časova. Kako saznajemo, dete su otele nepoznate osobe koje su ga ubacile u BMW serije 5 sive boje sa zatamnjenim staklima rumunskih tablica.

 

Prema nezvaničnim saznanjima, otmičari su pokušali da probiju naplatnu rampu kod Šimanovaca, gde su zaustavljeni i uhvaćeni.

 

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mladić i devojka u automobilu sa rumunskim tablicama, zaustavili su na ulici majku i oteli joj dete iz ruku.

 

Za volanom BMV-a je bila žena, a muškarac je izašao iz kola i oteo majci dete iz naručja. On je istrčao iz automobila, počeo da šutira majku i oteo devojčicu, navode očevici.

 

Foto: Facebook
Foto: Facebook


 

Majka devojčice je odvezena kolima hitne pomoći.

 

Foto: N1
Foto: N1

Svi izlazni pravci iz Beograda su blokirani. Policija je pozvala sve građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije o ovom događaju, ili primete vozilo koje odgovara opisu, prijave na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Foto: RTS
Foto: RTS

 

U trenutku dok se drama odvijala, ministar Stefanović je snimao emisiju, koju je odmah prekinuo i priključio se poteri. Otmičari su pokušali da bace dete preko ograde i pobegnu bez nje, ali su u tome sprečeni.

 

Vučić pohvalio MUP

 

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je, povodom hitre i uspešne akcije pronalaženja otete devojčice, pohvalio rad pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

 

"Otmica deteta u beogradskom naselju Braće Jerković uzbudila je celu javnost Srbije. Ponosan sam na reakciju države i čestitam ministru unutrašnjih poslova i policiji na hitroj i efikasnoj akciji", naveo je Vučić u saopštenju.

 

On je pohvalio policajce operativce koji su učinili sve da spasu otetu devojčicu, čak i u trenutku kada su kriminalci, bežeći od policijske potere, pokušali da je bace preko ograde.

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...