Najnovije vesti

FOTO PRIČA OTMICA DEVOJČICE (2): Pogledajte trenutak kada otac saznaje da mu je ćerkica nađena!

Kurir na licu mesta

FOTO PRIČA OTMICA DEVOJČICE (2): Pogledajte trenutak kada otac saznaje da mu je ćerkica nađena!

Crna Hronika
Majka polomila prste u očajničkom pokušaju da spase dete iz automobila otmičara. Ministar policije Nebojša Stefanović čim je čuo za otmicu uključio se u poteru. Na mestu otmice okupio se veliki broj komšija koji su čekali rezultate policijske potrage
1 / 2

BEOGRAD - Drama koja je podigla Srbiju na noge, kada je dvogodišnja devojčica danas oko 13 sati oteta iz majčinog naručja u naselju Braće Jerković, dogodila se u istoimenoj ulici kod broja 227.

 

Na prostoru između stambenih zgrada s jedne i garaža sa druge strane ulice, okupio se veliki broj komšija koji su zajedno sa uplakanim ocem (na fotografijama ima kratku crnu jaknu i sivu kapuljaču) čekali rezultate policijske potrage.

 

Na sreću, drama je okončana posle samo sat vremena i to munjevitom akcijom policije, a devojčica se vrlo brzo ponovo našla u zagrljaju oca i majke. Čekajući vesti o ćerkici, otac nije krio očaj i suze.

 

 

Majka se vraćala iz prodavnice sa detetom, kada joj je prišao muškarac, gurnuo s leđa, oteo dete iz ruku i strpao ga u automobil.

 

U očajničkom pokušaju da spase svoje dete, majka je pokušavala da ga vrati, ali su joj otmičari vratima polomili prste.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...