Najnovije vesti

(FOTO) EKSKLUZIVNO: Ovako su policija i ministar Stefanović jurili otmičare i spasli devojčicu (2)!
Foto: MUP

Otmica u Braće Jerković

(FOTO) EKSKLUZIVNO: Ovako su policija i ministar Stefanović jurili otmičare i spasli devojčicu (2)!

Crna Hronika
Saobraćajna policija uočila je vozilo na auto putu i odmah su angažovani presretač i helikopterska jedinica, objasnio je ministar policije
1 / 4 Foto: MUP

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je brzom i efikasnom akcijom policije devojčica koja je danas oteta na  Voždovcu spašena i da su otmičari uhapšeni.

 

„Imali smo monstruozno delo na Voždovcu, dvogodišnje dete oteto je i istrgnuto iz ruku majke. Policija je odmah krenula u poteru, imali smo dobre informacije. Brzo smo reagovali. Saobraćajna policija uočila je vozilo na auto putu i odmah su angažovani presretač i helikopterska jedinica“, objasnio je Stefanović. 

On je istakao da je presretač sustigao vozilo i da je policija privela i uhapsila otmičare, kao i da je na sreću, dete nepovređeno. 

Govoreći o uhapšenim otmičarima, Stefanović je objasnio da policija za sada ima samo podatke iz njihovih pasoša i da se utvrđuje da li su te isprave verodostojne ili su falsifikovane. 

„Tokom potere policajci su primetili da su otmičari u jednom momentu pokušali da bace dete, preko ograde, pored auto puta i da nastave kretanje dalje. Srećom brzom intervencijom policije, koja ih je na vreme sustigla i opkolila, izbegnut je najstrašniji scenario i dete je živo i nepovređeno“, naglasio je Stefanović.

Ministar policije je dodao da je u ovom slučaju bila angažovana i granična policija, koja je imala zadatak da spreči otmičare da pređu granicu sa detetom.

 

http://www.youtube.com/watch?v=7hytSLkIkwc

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...