Najnovije vesti

POSLEDNJI RAZGOVOR DR DŽEVADA LJAJIĆA SA SUPRUGOM: Evo slećemo!
Foto: Zoran šaponjić

POTRESNO

POSLEDNJI RAZGOVOR DR DŽEVADA LJAJIĆA SA SUPRUGOM: Evo slećemo!

Crna Hronika
Šefka ga je kasnije zvala više puta, uključivala se govorna pošta, malo kasnije stigla je vest da je helikopter pao, zatim još strašnija da je Dževad stradao, očiju punih suza ispričao je Dževadov stric Muamer

NOVI PAZAR - Dr Dževad Ljajić (41), anestezilog specijalista bolnice u Novom Pazaru zamenio je u petak popodne smenu sa kolegom iz bolnice i oko 16 sati iz Novog Pazara krenuo put Kragujevca u pratnji teško bolesne bebe.

Pred vratima stana dr Dževada uplakani rođaci, neverica...

- Supruga Šefka zvala je Dževada oko dvadeset do deset... Čuli su se samo na nekoliko sekundi, on je rekao „evo nas slećemo“ i tu su završili razgovor. Šefka ga je kasnije zvala više puta, uključivala se govorna pošta, malo kasnije stigla je vest da je helikopter pao, zatim još strašnija da je Dževad stradao – očiju punih suza ispričao je Dževadov stric Muamer.

U bolnici u Novom Pazaru muk. Žalili su doktora i medicinskog  tehničara i njihovi kolege i pacijenti.- Obojica su mi bili veliki prijatelji... Verujte, izgubili su njihovom smrću i bolnica i grad, i čitava ova država. Radni ljudi, dobri, vredni, poštovani – rekao je dr Kemal Brničanin, načelnik hirurgije novopazarske bolnice.

( Z.Š.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...