(FOTO) ARSIĆI SAHRANJENI NA BEŽANIJSKOM GROBLJU: Suzama ispraćeni stric i sinovac poginuli u Sibiru
Foto: Zorana Jevtić

Stradanje srpskih radnika u Rusiji

(FOTO) ARSIĆI SAHRANJENI NA BEŽANIJSKOM GROBLJU: Suzama ispraćeni stric i sinovac poginuli u Sibiru

Crna Hronika -
Deco naša, anđeli naši, otišli ste u neki bolji svet, a mi ćemo vas se večno sećati, rekao je u oproštajnom govoru rođak
1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

BEOGRAD - Miroslav Arsić i Branislav Arsić, stric i sinovac, koji su tragično nastradali u stravičnom požaru u Sibiru na poluostrvu Jamal 8. februara ove godine sahranjeni su danas na Novom bežanijskom groblju.

Pogrebu je prisustvovao osim porodice veliki broj rođaka, prijatelja i kolega tragično nastradalih radnika čija tela su posle više od mesec dana posle pogibije u sredu uveče avionom dopremljena u Srbiju.

- Deco naša, anđeli naši, otišli ste u neki bolji svet, a mi ćemo vas se večno sećati - rekao je u oproštajnom govoru rođak porodice Arsić.

Kada su sanduci spušteni u raku, majci i baki nastadalih je pozlilo, pa je Hitna pomoć morala da interveniše.

Podsetimo šestorica radnika iz Srbije tragično su izgubili život 8 februara u požaru na ruskom poluostrvu Jamal. Požar je izbio u montažnim barakama na gradilištu dok su radnici spavali, na naftno-gasnom gradilištu u 1:39 posle ponoći po lokalnom vremenu.

U požaru su tada stradali Slaviša Kadić (55), Mirko Matijević (22), Branislav Arsić (22), Miroslav Arsić (29), Čedo Bogunović (46) i Dragan Marjanović (49).

(J.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track