Leontina se čuknula

Poznata pevačica imala lakšu saobraćajnu nesreću

Leontina se čuknula

Crna Hronika -
U momentu nezgode s Leontinom u vozilu bila i ćerka

BEOGRAD - Ništa strašno

Poznata pevačica i kompozitor Leontina Pat imala je juče lakšu saobraćajnu nezgodu u Glavnoj ulici u Zemunu. U udesu nije bilo povređenih, a Leontinin automobil je malo oštećen:

- Do sudara je došlo jer između Leontininog i drugog vozila rastojanje nije bilo odgovarajuće. Nije to bilo ništa strašno, već žargonski rečeno „čukanje“ - kaže sagovornik Kurira.Isto je za Kurir potvrdila i Leontina.- Ništa strašno se nije dogodilo, obično čukanje četiri automobila. Niko nije povređen, niko nema čak ni ogrebotinu. Na pešačkom prelazu u Zemunu automobil je naglo zakočio zbog pešaka koji je pretrčavao ulicu, a zatim su to vozilo čuknula još tri automobila.

Moja „tojota“ je bila četvrta u nizu, ali ništa strašno se nije dogodilo. Digla se prašina bez razloga. Moja majka se toliko uplašila kad je čula šta se desilo da sam morala odmah da joj šaljem sliku kako bih dokazala da sam dobro - rekla je Leontina za Kurir.Prema rečima očevidaca, pevačica je delovala uznemireno zato što je morala da čeka da počne uviđaj:- Nisam siguran, ali čini mi se da je ćerka bila s njom u kolima, pa se verovatno zbog toga toliko uznemirila - kaže naš sagovornik.(NA. S. - M. Ž. L.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track