SEVNUO NOŽ U KAFANI: Jedan uboden, dvojica uhapšenih u Lomnici
Foto: Nebojša Mandić

Obračun kod Despotovca

SEVNUO NOŽ U KAFANI: Jedan uboden, dvojica uhapšenih u Lomnici

Crna Hronika -
G.S se tereti da je nakon kraće rasprave oštrim predmetom povredio R.R (48) iz istog sela, koji nije u životnoj opasnosti

JAGODINA - U tuči u ugostiteljskom objektu u selu Lomnica kod Despotovca nožem je povređen muškarac i prevezen u Opštu bolnicu u Ćupriji, a policija je uhapsila i odredila zadržavanje do 48 sati dvojici, izjavila je portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić.

Povređeni nije u životnoj opasnosti, a tuča se dogodila sinoć oko 17.10 sati, dodala je Cvetić. "Policija je zadržala do 48 sati G.S (32) iz Lomnice zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju", rekla je Cvetić.G.S se tereti da je nakon kraće rasprave oštrim predmetom povredio R.R (48) iz istog sela u ugostiteljskom objektu, objasnila je Cvetić. R.R je prevezen u Opštu bolnicu u Ćupriji gde mu je pružena pomoć i on je van životne opasnosti dodala je ona.

Policija je uhapsila i odredila zadržavanje do 48 sati i N.M (47) "zbog postojanja osnovane sumnje da je bio saučesnik osumnjičenog G.S", napomenula je Cvetić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track