STRAVIČAN ZLOČIN: Ubio ga krampom, bacio u bunar, pa mu opljačkao kuću

Užas u Crnoj Bari kod Vlasotinca

STRAVIČAN ZLOČIN: Ubio ga krampom, bacio u bunar, pa mu opljačkao kuću

Crna Hronika -
Goran Milutinović (37) uhapšen zbog sumnje da je ubio prijatelja Luku Stefanovića (59). Pre zločina njih dvojica celo veče pili

VLASOTINCE - Goran Milutinović (37) iz planinskog sela Crna Bara kod Vlasotinca uhapšen je zbog sumnje da je u noći između 28. i 29. marta krampom i lopatom ubio prijatelja Luku Stefanovića (59), a potom njegovo telo bacio u bunar. Milutinović je posle brutalnog ubistva opljačkao kuću prijatelja, s kojim je bio nerazdvojan.Pretpostavlja se da je ubistvu prethodila svađa dvojice drugova.Otišao da spava- Milutinović i Stefanović su te večeri pili u Goranovoj kući. Tu su se najpre posvađali, a potom potukli. Stefanović je navodno udario Milutinovića, koji je ošamućen od udarca i alkohola otišao po lopatu i kramp - kaže izvor Kurira iz istrage.Prema njegovim rečima, osumnjičeni je odmah nasrnuo na prijatelja, krvnički ga udarajući po glavi i telu.- Stefanović je zapomagao, ali je Milutinović nastavio da ga udara krampom i lopatom dok ga nije ućutkao. Kada je shvatio da je ubio druga, Milutinović je skovao plan kako da se što pre otarasi tela - kaže naš sagovornik.Osumnjičeni je odneo telo mrtvog prijatelja i bacio ga u bunar u dvorištu preko puta kuće.- Tamo niko ne živi već godinama, pa je Milutinović mislio da niko neće otkriti zločin. Nakon što se otarasio tela, on se umio na tom bunaru, a onda je otišao do Lukine kuće i opljačkao ga. Odneo je poljoprivredne alatke za kultivator, drugi alat i tehničke uređaje, koje je najverovatnije prodao. Zatim je otišao svojoj kući i legao da spava - kaže izvor Kurira.Komšije kažu da su primetili da Stefanovića nema jer je često išao po selu i galamio. Međutim, ni slutili nisu da je ubijen.- Otišla sam po vodu za stoku. Krenem da vučem kofu, a ono neće. Zapnem jače, opet neće. A onda pogledam u bunar i zaprepastim se. Dole je bilo Lukino ubledelo lice. Mnogo sam se uplašila! Vikala sam, pa su komšije dotrčale - kaže komšinica Nada Stefanović.Danima ga tražiliOna navodi da su meštani Luku tražili danima.- Niko od nas nije ni pomislio da može da bude u bunaru. Kad smo ga našli, pomislili smo da se udavio, ali kad su policajci videli povrede po glavi i telu, bilo nam je jasno da je ubijen - rekla je meštanka.

Svi ga se plašiliPOKRAO MRTVU KOMŠINICUKomšija Bora Stevanović kaže da su Milutinović i Stefanović bili nerazdvojni i da su često zajedno pili.- Plašili smo se Gorana zbog njegovog drskog ponašanja, krađa i bahanalija - kaže Stevanović.Njegov komšija dodaje da je Milutinović pre izvesnog vremena, nakon sahrane komšinice, opljačkao njenu kuću.- On je tokom noći ušao u kuću i odneo šećer, ulje, pirinač, piće i kafu, sve ono što ljudi donose na sahranu - rekao je meštanin Crne Bare.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track