UŽAS: Bolničar se bacio sa zgrade zbog zelenaša
Foto: Kurir

Samoubistvo medicinara potreslo Čačak

UŽAS: Bolničar se bacio sa zgrade zbog zelenaša

Crna Hronika -
Marko Krivokapić (30) pozajmio pare pre dve godine da bi mogao da sahrani brata. U junu je trebao da se oženi

ČAČAK - Marko Krivokapić (30), tehničar na odeljenju hirurgije čačanske bolnice, ubio se preksinoć skočivši sa zgrade nove bolnice u Čačku.

Nesrećni mladić bacio se sa zgrade u sredu oko 22 časa, a lekari su se do narednog jutra borili za njegov život.Prema rečima Krivokapićevih kolega, Marko je imao problem sa zelenašima zbog novca koji nije mogao da im vrati.Otišao u laboratoriju- Znali smo da ga to muči, ali niko od nas nije slutio da je imao ovakvih namera, naročito jer je ovog leta zakazao svadbu. Poslednji put smo ga videli u sredu uveče, na dežurstvu, pre nego što je otišao u laboratoriju da odnese uzorak krvi jednog pacijenta na analizu. Služba laboratorije nalazi se samo sprat niže, pa smo se zabrinuli što se odmah nije vratio. Ubrzo smo saznali šta se dogodilo - pričaju Markove kolege s hirurškog odeljenja.Oni navode da je mladić bio u srećnoj vezi s koleginicom.- U junu je trebalo da se venčaju. Dugo su u vezi. Marko je imao težak život i zasnivanje porodice trebalo je da bude tačka prekretnica za njega - kaže medicinska sestra koja je radila s Krivokapićem.Umrli mu roditeljiMarku su pre desetak godina umrli roditelji, najpre majka, a šest meseci kasnije i otac. Porodična tragedija ovog mladića tu se nije zaustavila jer je pre dve godine izgubio i rođenog brata, koji je umro od karcinoma.- Tada je pozajmio pare da bi imao da sahrani brata, a u međuvremenu mu je isključena struja, pa je i zbog toga uzeo pare. Taj novac nikako nije mogao da vrati. Onda su zelenaši počeli da mu prete. Valjda je bio istekao rok do kojeg je morao da vrati novac. Pominjao je da će mu oduzeti kuću ako ne smisli kako da im da pare - pričaju Markove kolege.Inače, Krivokapić je kuću u čačanskom naselju Atenica nasledio od roditelja, a nakon smrti brata sam je živeo u njoj.

Pokušali da ga spasuPREMINUO U 6.20Iako teško povređen od pada, Krivokapić je u trenutku kad su medicinske ekipe stigle do njega davao znake života. Međutim, nakon višečasovne borbe lekara za njegov život, preminuo je u 6.20 na odeljenju intenzivne nege. Još nije poznato s kog je sprata čačanske bolnice Krivokapić skočio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track