SAMOUBISTVO U KANJIŽI: Skočila u smrt sa terase stana
Foto: Sasa Urosev

Sa petog sprata

SAMOUBISTVO U KANJIŽI: Skočila u smrt sa terase stana

Crna Hronika -
Sumnja se da je Ilona P. (60) iz Kanjiže, izvršila samoubistvo skokom sa petog sprata stana u kom je živela sama

KANJIŽA: Beživotno telo Ilone P. (60) iz Kanjiže, pronađeno je u sredu pre podne u strogom centru ovog bačkog grada. Sumnja se da je ona izvršila samoubistvo skokom sa petog sprata stana u kom je živela sama. Krvavo telo na pločniku ispred ispred bivšeg salona nameštaja "Unidom", najpre je ugledala jedna meštanka Kanjiže.

Zatečena strašnim prizorom, uletela je u prostorije preduzeća "Potiski vodovodi", gde je samo koji minut ranije platila račun za vodu:

-Zapomagala je usplahiremo tražeći pomoć. Bez oklevanja sam istrčao napolje. Najpre sam pomislio da je nekome pozlilo. Kada sam se približio, ugledao sam nepomično telo žene u lokvi krvi- ispričao je radnik preduzeća "Potiski vodovodi".

Ubrzo je na lice mesta došla ekipa Hitne službe, ali pomoći za ženu nije bilo. Oni su samo mogli da konstatuju da je žena mrtva. Neočekivana tragedija uznemirila je žitelje ovog dela Kanjiže, a naročito susede nastradale Ilone. Prema njihovom kazivanju, nakon razvoda, Ilona je poslednjih godina živela sama u stanu na petom spratu. Iako je, pričaju komšije, bila bolesna i lečila se, niko nije mogao da pretpostavi da će se odlučiti na put bez povratka.

Sumorna je činjenica da se po broju samoubistava, sever Vojvodine već godinama nalazi pri samom vrhu “crne liste” u našoj državi. Prema podacima Policijske uprave Kikinda, u dve trećine slučajeva, samoubice se odlučuju na vešanje. Nešto ređe ubijaju se skokom sa visine, utapanjem ili koristeći vatreno ili hladno oružje.

(S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track