PRIJEPOLJE: Starica (80) pobegla iz bolnice i skočila u Lim
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

Iz reke je izvukao slučajni prolaznik

PRIJEPOLJE: Starica (80) pobegla iz bolnice i skočila u Lim

Crna Hronika -
Dr Branko Gojaković je precizirao da je Kijanović više puta ležala na internom odeljenju ove ustanove, ali je pre četiri dana, kako kaže, iskoristila trenutnu nepažnju medicinskog osoblja koje je ostavilo otključana vrata i iz nepoznatih razloga otišla do reke u koju je skočila

PRIJEPOLJE - Osamdesetogodišnja Kristina Kijanović koja je bila smeštena na internom odeljenju prijepoljske bolnice samoinicijativno je napustila ustanovu i skočila u Lim, posle čega je preminula, potvrdio je danas direktor te zdravstvene ustanove dr Branko Gojaković.

On je precizirao da je Kijanović više puta ležala na internom odeljenju ove ustanove, ali je pre četiri dana, kako kaže, iskoristila trenutnu nepažnju medicinskog osoblja koje je ostavilo otključana vrata i iz nepoznatih razloga otišla 500 metara do reke u koju je skočila.

"Slučajni prolaznik je izvadio iz Lima, služba Hitne pomoći je odmah reagovala, dovezena je na reanimaciju, ali je nakon nekoliko sati preminula", rekao je Gojaković.

Direktor je dodao da je o slučaju obaveštena policija i svi nadležni organi izrazivši žaljenje zbog navedenog događaja.

"Zaista nisu postojali nikakvi predznaci da je sremna da nešto tako uradi budući da je bila srčani bolesnik ", zaključio je dr Gojaković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track