MAFIJAŠKI NAPAD U KOŠUTNJAKU: Bambalić preživeo još jednu sačekušu
Foto: Ilustracija

Pokušaj ubistva ispred kafića

MAFIJAŠKI NAPAD U KOŠUTNJAKU: Bambalić preživeo još jednu sačekušu

Crna Hronika -
Nenad Asanović, fudbalski menadžer i jedan od braće Bambalić, ranjen u noge, napadač u bekstvu. Asanović je i pre devet godina bio na meti atentatora

BEOGRAD - Fudbalski menadžer Nenad Asanović (45), jedan od braće Bambalić, ranjen je hicima iz pištolja u noge na Košutnjaku!

Nepoznati napadač sačekao je juče oko 9.10 sati da Asanović izađe iz restorana „Vudbol haus“ u Ulici kneza Višeslava, a potom osuo paljbu na njega.- Asanović se rano ujutru dovezao BMW X3. Automobil je parkirao, a potom je otišao i seo u baštu restorana. Vrebao u žbunuDok je sedeo za stolom, primetio je da se nešto čudno dešava i video nepoznate osobe kako se muvaju ispred restorana. Oni su se ubrzo sklonili. Asanović je predosetio opasnost. Odmah je ustao i krenuo ka automobilu - kaže izvor Kurira iz istrage i dodaje:- Dok je išao ka kolima, Asanović je začuo korake. Okrenuo se i video napadača s kapuljačom kako trči prema njemu. Nasilnik je došao do menadžera i iz neposredne blizine ispalio pet metaka, od kojih su dva pogodila Asanovića.Napadač, za kojim policija traga, posle vatrenog obračuna pešice je pobegao ka Košutnjaku.- Proverava se da li je nasilnika u blizini eventualno čekao saučesnik u automobilu - kaže izvor Kurira.Obračun zbog paraIako teško ranjen, Asanović je uspeo da se održi na nogama i da dozove pomoć.- Na lice mesta ubrzo je stigao prijatelj fudbalskog menadžera, koji ga je prevezao u Urgentni centar. Asanović je ranjen u obe butine, a samo pukom srećom meci mu nisu pogodili arterije. Njegovo stanje trenutno je stabilno - kaže naš sagovornik.Policija je preuzela snimke sigurnosnih kamera s obližnjeg lokala i zgrada kako bi proverila da li je napad eventualno zabeležen.Motivi ove sačekuše zasad su nepoznati, a policija proverava da li je Asanović u poslednje vreme dobijao neke pretnje, kao i da li je eventualno napadnut zbog poslova kojima se bavi, ili zbog nekih neraščišćenih računa.Družili se s Kneletom- Nenad Asanović je radio transfere naših poznatih fudbalera. U tom poslu vrti se mnogo novca. S obzirom na to da mu je napadač pucao u noge, moguće je da je reč samo o opomeni i da se radi eventualno o nekim dugovanjima- naveo je naš izvor.Braća Asanović su se, kako navode mediji, svojevremeno družili sa Kristijanom Golubovićem i Aleksandrom Kneževićem Kneletom.

Meta... Nenad Asanović
Meta... Nenad Asanović

Već bio na metiRANJEN U NOGE I STOMAKNenad Asanović ranjen je i u februaru 2006. u svom kafiću „Bambino“. Menadžer je sedeo za šankom sa fudbalerom Nikolom Trajkovićem, kad je napadač sa kapuljačom ušao u lokal. Nasilnik je iz „tetejca“ ispalio pet hitaca u menadžera. Asanović je ranjen u noge i stomak.

Braća u sportuBLIZANCI FUDBALSKI MENADŽERINenad Asanović je licencirani menadžer FIFA, a i njegov brat blizanac Predrag bavi se istim poslom. Prema navodima medija, braća su uglavnom zastupala fudbalere Crvene zvezde i Čukaričkog. Asanovići su bili menadžeri poznatih fudbalera Nikole Trajkovića, Pavla Ninkova, Đorđa Tutorića, Marka Blažića, Nebojše Joksimovića i mnogih drugih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track