ČISTAČ ČISTI NOVI SAD: Vozio se gradom sa pištoljem za pojasom, pa uhapšen!
Foto: Slađana Stojanović

Poznat po krivičnim delima

ČISTAČ ČISTI NOVI SAD: Vozio se gradom sa pištoljem za pojasom, pa uhapšen!

Crna Hronika -
Oko 20.30 sati, u Ulici Braće Ribnikara, u Novom Sadu, presretnuto je vozilo „opel vektra“, vrbaških registarskih tablica, u kome su se nalazila tri lica iz Vrbasa, Kule i Crvenke

NOVI SAD - U nastavku akcije „Čistač“, koju zajednički izvode pripadnici novosadske kriminalističke policije i novosadskog Odreda žandarmerije, večeras je pronađen opet još jedan pištolj u ilegalnom posedu.

Naime, oko 20.30 sati, u Ulici Braće Ribnikara, u Novom Sadu, presretnuto je vozilo „opel vektra“, vrbaških registarskih tablica, u kome su se nalazila tri lica iz Vrbasa, Kule i Crvenke, svi poznati od ranije po kriminalnoj prošlosti, svih vrsta kriminalnih dela, od imovinskih karaktera, drogem krađe vozila i drugo...

Prilikom pretresa kod B. L. (29) iz Vrbasa za pojasom je pronađen pištolj. Utvrđuje se ukupna kriminalna aktivnost uhapšenog, a protiv njega će biti podneta prijava u redovnom postupku zbog neovlašćenog posedovanja vatrenog oružja i municije.

Podsetimo, u akciji „Čistač“, sinoć je kod D. Ž. (21) iz Novog Sada i Branka Š.(22) iz Veternika, takođe na novosadskim ulicama pronađen pištolj, nož i 10 grama heroina skrivenog u donjem vešu. Akcija se inače intenzivno sprovodi svakodnevno, a izvode je pripadnici novosadske kriminalisitčke policije i pripadnici novosadskog Odreda žandarmerije, koja ima radni naslov „Čistač“, u nameri upravo da očisti novodsadske ulice od kriminala, što se do sada pokazalo vrlo efikasno.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track