NASTAVNIK IZ TUTINA PUCAO, PA UBIJEN: Ranio komšiju, njegov brat uzvratio i ubio ga!

Bili naoružani

NASTAVNIK IZ TUTINA PUCAO, PA UBIJEN: Ranio komšiju, njegov brat uzvratio i ubio ga!

Crna Hronika -
Kako saznajemo, ubijeni Džanković je, revoltiran izvođenjem radova na putu, potegao oružje i iz pištolja ispalio više projektila u pravcu grupe od dvadesetak radnika

TUTIN - Narudin Džanković (55), penzionisani nastavnik istorije iz Tutina, ubijen je oko 16 sati u selu Smoluće kod Tutina, kada je, kako se sumnja, iz pištolja pripucao na grupu radnika i komšija koji su radili na izgradnji seoskog puta.

Narudin Džanković je, kako se sumnja, iz pištolja ispalio više hitaca na grupu radnika na putu i ranio komšiju Dina Z. (52), a samo pukom srećom nisu stradali i drugi ljudi koji su bili u grupi. Par trenutaka kasnije, iz grupe u kojoj je bio ranjeni Dino Z., i koji je pogođen u nogu, uzvraćeno je na vatru Džankovića, kako se sumnja pripucao je Dinov rodjak Šemsudin Z. (46) koji je ispalio više metaka u pravcu Narudina, pogodio ga i usmrtio na licu mesta.

Kako Kurir saznaje u selu, dve porodice bile su u sporu oko izgradnje dela seoskog puta jer je Narudin Džanković smatrao da put delom prolazi i kroz njegov plac. Juče je na teren trebalo da izađe i geometar a zatim i građevinska mašina...

Posle pucnjave, odmah je u policiju priveden osumnjičeni Šemsudin Z., a u toku večeri policija je radila i na rasvetljivanju ostalih okolnosti ovog zločina i na saslušanju ostalih svedoka.

Zoran Šaponjić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track