ZANIMALI GA LEŠEVI, PORNIĆI I IMPOTENCIJA: Ovo je monstrum tražio na internetu posle ubistva Tijane
Foto: Kurir Štampano

Istraga

ZANIMALI GA LEŠEVI, PORNIĆI I IMPOTENCIJA: Ovo je monstrum tražio na internetu posle ubistva Tijane

Crna Hronika -
Advokat porodice Jurić Miro Orović je naglasio da je Tijani oduzeta nevinost i da je reč o nezapamćenom zločinu, čija će se presuda koristiti kasnije u sličnim predmetima

Kasapin Dragan Đurić (35) iz Surčina koji je u julu prošle godine ubio Tijanu Jurić (15) u Bajmoku nakon izvršenog zločina na internetu pretraživao naslove: “Koliko treba vremena da se telo raspadne”, “Najbolji pornići”, “Problemi s potencijom kod mladih” i slično.- Okrivljeni je iz čistog mira i obesti srušio automobilom Tijanu, pokušao da je obljubi i onda ubio. U kakvom je stanju bio Đurić bio, govori i podatak da je nakon izvršenog zločina po internetu pretraživao naslove poput: “Koliko treba vremena da se telo raspadne”, “Najbolji pornići”, “Problemi s potencijom kod mladih” i slično. Rekao je nemuštim jezikom da mu je “žao” - izjavio je danas u svojoj završnoj reči na suđenju u Subotici advokat porodice Jurić Miro Orović.

Tijana Jurić
Tijana Jurić

Kako prenose Naše novine, on je naglasio da je Tijani oduzeta nevinost i da je reč o nezapamćenom zločinu, čija će se presuda koristiti kasnije u sličnim predmetima.

Kada je Đurić upitan da li ima nešto da doda rečima svog branioca, on je tihim, skoro plačnim glasom odgovorio: “Nemam ništa“.Podsetimo, presuda u postupku protiv Đurića, koji je osumnjičen za teško ubistvo i pokušaj silovanja Tijane Jurić, biće izrečena u ponedeljak 15. juna.

(Naše novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track