Najnovije vesti

POLICIJA TRAŽI NAPADAČA SA SEKIROM: Potegao oružje zbog guranja u redu!
Foto: Dnevni List

Mostar

POLICIJA TRAŽI NAPADAČA SA SEKIROM: Potegao oružje zbog guranja u redu!

Crna Hronika
Svedoci su potvrdili da je ženska osoba koja je bila uz napadača vikala ”Beži, ubiće te”

U poslepodnevnim satima na benzinskoj pumpi Enerdži u Mostaru dogodio se teški fizički napad. Prema tvrdnjama svedoka, još uvek nepoznati napadač prigovorio je muškarcu do sebe u redu za kupovinu, da se gura u redu, na šta mu je napadnuti odgovorio da nije istina, što su potvrdili i svedoci koji su se u tom trenutku nalazili na licu mesta.

Napadač je napustio objekt, te iz automobila izvadio sekiru i krenuo na momka. Sa sekirom u rukama pokušao da udari u glavu mladića, čime bi verovatno zadao udarac s kobnim posledicama. Napadnuti je počeo da beži kako bi izbegao udarac, ali nakon što ga je napadač sustigao zamahnuo je sekirom i zadao mu udarac u leđa i naneo teške telesne povrede slomivši mu dva rebra.

– Pogodio ga je drugim tupim krajem sekire, srećom – govore sagovornici, prenosi Dnevni list.

 

Svedoci su potvrdili da je ženska osoba koja je bila uz napadača vikala ”Beži, ubiće te”. Nakon napada par je mirno odšetao.

 

Policija je obavila uviđaj na licu mesta, uzela snimke nadzornih kamera i traga za napadačem. Policija moli građane da ukoliko prepoznaju osobu sa slike prinave njegov identitet najbližoj policijskoj stanici.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...