POKUŠAJ UBISTVA MILANA BEKA: Muž osumnjičene diler Luke Bojovića i član Pink Pantera!

Sumnjivi poslovi supruga privedene Maje

POKUŠAJ UBISTVA MILANA BEKA: Muž osumnjičene diler Luke Bojovića i član Pink Pantera!

Crna Hronika -
Naša policija o Ivanu Adrovcu suprugu uhapšene Maje je imala podatke da je blizak saradnik Luke Bojovića i da je na vezi sa zemunskim klanom, kao i da je austrijska policija tražila njegov DNK uzorak zbog sumnje da je vođa grupe koja pljačka zlatare u Beču, Gracu Švajcarskoj, Nemačkoj, Italiji i Češkoj

BEOGRAD - Ivan Adrovac, muž privedene Maje Adrovac koja je osumnjičena da je učestvovala u pokušaju ubistva Milana Beka, prošle nedelje je pobegao iz Srbije i kako saznajemo, nalazi se na drugom kontinentu.

On se dovodi u vezu sa " zemunskim klanom" kao i sa pljačkama grupe " Pink Panter"

- Maja ga je štitila i pružala mu alibi. Istraga treba da utvrdi da li su njne suprug i brat umešani u napad na Beka, priča sagovornik Kurira.

Komšije Maje Adrovac, koja je živela u stanu na Vračaru, šokirane su posle njenog hapšenja.

- Svakodnevno smo viđali i nju i njenog supruga. živeli su tu u blizini njenog kafića " Angolo". Prošle nedelje smo je videli kako šeta ispred, nije nam delovala zabrinuto. Nedavno su u lokalu proslavili prvi rođendan detetu- kažu komšije.

Uhapšena Maja inače sa suprugom Ivanom ima dvoje dece.

Njen muž Ivan Adrovac je odranije poznat policiji. On je u januaru prošle godine hapšen sa grupom saradnika. Beogradska policija osumnjičila ga je za dilovanje narkotika, krađu nakita i teška razbojništva.

Za Adrovca je u tom momentu postojao i zahtev austrijske policije, koja je tražila njegov DNK uzorak zbog sumnje da je vođa grupe koja pljačka zlatare u Beču, Gracu, Švajcarskoj, Nemačkoj, Italiji i Češkoj.

Naša policija u tom momentu o Adrovcu je imala podatke da je blizak saradnik Luke Bojovića i da je na vezi sa „zemunskim klanom“ bio i u vreme Dušana Spasojevića. Uprkos tome, on je posle privođenja, po odluci tužilaštva, pušten da se brani sa slobode. Privođen je i 2006. zbog droge.

(E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja