SUSRET OČI U OČI: Beka vode da prepozna uhapšenu za atentat
Foto: Dragana Udovičić

Pokušaj ubistva biznismena

SUSRET OČI U OČI: Beka vode da prepozna uhapšenu za atentat

Crna Hronika -
Tužilaštvo će naložiti prepoznavanje najpre zbog toga što je policija već u prvim satima istrage došla do informacije da je u biznismena u Ulici Andre Nikolića pucao muškarac izrazito lepih crta lica

BEOGRAD - Biznismen Milan Beko uskoro bi mogao da se nađe oči u oči sa Majom Adrovac (31), koja je pre tri dana uhapšena zbog sumnje da je učestvovala u atentatu.

Tužilaštvo će naložiti prepoznavanje najpre zbog toga što je policija već u prvim satima istrage došla do informacije da je u biznismena u Ulici Andre Nikolića pucao muškarac izrazito lepih crta lica. Tu priču tada je ispričalo nekoliko svedoka koji su se tog novembarskog popodneva zatekli u ovom delu Senjaka, tvrdeći da su videli sumnjivog sitnog muškarca, ali izrazito lepog.

Uz ženski DNK koji je ubrzo otkriven na čaurama, jedan od mogućih scenarija na koji se odmah posumnjalo je da je atentator zapravo žena maskirana u muškaraca. Upravo zbog toga će, kako nezvanično saznajemo, pred biznismena biti izvedena uhapšena Beograđanka kojoj je pre dva dana određen pritvor.

Mesto napada, foto: Dragan Kadić
Mesto napada, foto: Dragan Kadić

Vest o hapšenju Maje Adrovac šokirala je njene roditelje.

"Maju znam još otkad je bila dete. Imala je tri godine kad sam se ja udala i došla ovde. Kao dete je bila super, posle kao devojka i sada kao majka. Samo reči hvale imam za nju. Njeni roditelji žive ovde i, kad god dođe da ih obiđe, ona se uredno javi. Ne verujem da Maja ima ikakve veze sa tim za šta je optužuju. Možda je bila u blizini ili u društvu tih ljudi pa otuda njen DNK na čaurama, ali ona to sigurno nije uradila. Ona i njen muž su srećan par, roditelji dečaka i devojčice i nikad nisam čula da se bave nekim kriminalnim radnjama", kaže komšinica Majinih roditelja.

Roditelje Maje Adrovac, svedoči komšinica, ova situacija je dosta potresla.

"Majin ujak je već godinu dana u komi. Imao je tešku saobraćajnu nesreću. Ovo sa Majom ih je samo dotuklo", govori ona. Na pitanje da li zna nešto o vezi Majinog muža Ivana i Luke Bojovića, komšinica je odgovorila odrično.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track