MANIJAK PRETIO MALOLETNICI: Ubiću te i sahraniti ispod svog kreveta

STRAVIČNO

MANIJAK PRETIO MALOLETNICI: Ubiću te i sahraniti ispod svog kreveta

Crna Hronika -
Preklinjala sam ga da prestane, rekao je da mi suze neće pomoći, priča M. S. (17) iz Jagodine, žrtva bivšeg momka I. A. (23)

JAGODINA - Pretio mi je da će me ubiti i sahraniti ispod svog kreveta ako ne priznam da ga varam - kaže u ispovesti za Kurir M. S. (17) iz Jagodine. Ona je preživela pakao kad ju je mladić I. A. (23), s kojim je bila u vezi, kidnapovao, zatvorio u svoju kuću i tukao. Nesrećnu devojku spasla je policija, kojoj je neko iz komšiluka prijavio nasilje.Devojka je s povredama po celom telu prevezena u jagodinsku bolnicu, dok je njenom dečku, koji već ima dosije u policiji za razna krivična dela, određen pritvor od mesec dana.Često me je tukaoM. S. u ispovesti za Kurir objašnjava da je u tajnoj vezi sa I. A., ali i da ovo nije bio prvi put da od njega trpi nasilje.- Znao je i ranije da me udara, ali bi se uvek izvinjavao i ja bih mu oprostila jer sam ga volela. Ponekad kao da nije bio svoj, bio je čudan, ali, s druge strane, bilo je dana kad je bio pažljiv i pun ljubavi. Svaki put bi obećao da više neće dići ruku na mene - priča M. S.Strahota koju je poslednji put preživela dogodila se 15. jula, kad ju je ovaj mladić na silu odveo u svoju kuću, zaključao vrata i krvnički je izudarao.- Umislio je da ga varam i terao me da mu priznam, bio je ubeđen da mu smeštam nešto, ni sama ne znam šta. Udarao me je pesnicama po glavi, bacao na pod i vikao: „Priznaj!“ Od udaraca sam pala, ali to njemu nije bilo dovoljno, pa me je šutirao gde je stigao - kaže devojka i dodaje da ni tu nije bio kraj njenim mukama jer je I. A. uzeo nož kojim ju je sekao po nogama.

Zabrinuta... Majka Vidanka
Zabrinuta... Majka Vidanka

Dok pokazuje posekotinu na članku leve noge i još nekoliko uboda nožem, kaže da ga je molila da prestane.- Plakala sam i preklinjala da prestane, ali to nije dopiralo do njega. Rekao mi je: „Suze ti neće pomoći!“ Pretio mi je da će me ubiti i sahraniti ispod svog kreveta i pokazao mi tačno gde. Mislila sam da će me ubiti i da živa iz njegove kuće neću izaći - iskrena je naša sagovornica.Modrice po celom teluO nasilju koje je pretrpela govore i masnice na glavi. Kako kaže, najgore od svega jeste to što je njeno zapomaganje i njegovu viku čuo verovatno ceo komšiluk, ali niko nije reagovao jer ga se svi plaše.- Mučenje je trajalo nekoliko sati i ko zna kako bi se završilo da neko ipak nije zvao policiju, koja je došla na njegova vrata. Izašao je napolje i nešto pričao s njima. Sakrila sam se iza vrata jer sam bila skoro gola i krvava. Pošto je razgovarao s policijom, vratio se u kuću i držao vrata da oni ne uđu, ali policajci su bili jači i ušli su - navodi M. S. Prema njenim rečima, I. A. je pokušao da pobegne, ali nije uspeo.Njena majka Vidanka M., koja je nedavno operisala tumor na mozgu, kaže da joj je ćerka rekla da ide kod drugarice i da se potresla kad ju je videla natečenu od batina.- Razvela sam se kad je imala godinu i po dana. Mučila sam se da nju i sestru podignem na svoje noge. Ne znam šta bih uradila da se njoj nešto dogodilo - kaže potresena majka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track