SAOBRAĆAJNA NESREĊA KOD VRBASA: U mercedesu poginula dvojica mladića iz Beograda

Nesreća na auto-putu kod Vrbasa

SAOBRAĆAJNA NESREĊA KOD VRBASA: U mercedesu poginula dvojica mladića iz Beograda

Crna Hronika -
Do nesreće je došlo kad je, upravljajući vozilom Nikola Đurić, koji inače nema položen vozački ispit, iz zasad nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom

VRBAS - Dvadesetpetogodišnjaci Saša Blagojević i Nikola Ðurić iz Beograda izgubili su život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između srede i četvrtka, tri sata posle ponoći, na auto-putu Subotica-Beograd u blizini Vrbasa.Do nesreće je došlo kad je, upravljajući vozilom „mercedes“ beogradskih registracija, Nikola Đurić, koji inače nema položen vozački ispit, iz zasad nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom.

- On je skrenuo udesno, udario u zaštitnu ogradu i sleteo s kolovoza, udarivši u metalni stub. Pored njega je sedela devojka, kao suvozač, a iza njega je bio nastradali Saša, koji je u tom trenutku spavao drugoj devojci u krilu.

S obzirom na to da su nastradali mladići sedeli jedan iza drugog, odnosno na strani vozila koja je udarila u betonski zid, uprkos tome što su se aktivirali vazdušni jastuci, oni su od siline udarca zadobili povrede od kojih su preminuli na licu mesta - kaže izvor Kurira.Na mesto nesreće ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći iz Vrbasa, koja je prevezla devojke do bolnice, gde su im konstatovane lake telesne povrede i ogrebotine, pa su nakon saniranja puštene na kućno lečenje.Uviđaj su obavili nadležni tužilac i pripadnici policije. Tela nastradalih mladića preneta su u Zavod za sudsku medicinu, a vozilo je upućeno na vanredan tehnički pregled.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track