UDES KOD BEČMENA: Poginuo kada se vraćao iz lova na prepelice!

Stravičan sudar

UDES KOD BEČMENA: Poginuo kada se vraćao iz lova na prepelice!

Crna Hronika -
Žarko Paunović (68) nastradao kada je „zastavom“ prešao na levu stranu i zakucao se u autobus na liniji 604

BEOGRAD - Žarko Paunović (68) sa Novog Beograda poginuo je u sudaru sa autobusom juče oko 8.15 u Glavnoj ulici ispred broja 161 između Petrovčića i Bečmena u opštini Surčin. U udesu je nastradao i Paunovićev lovački pas, sa kojim je tog jutra bio u lovu na prepelice, a u autobusu niko nije povređen.Nesreća se dogodila kada su se sudarili automobil „zastava 101“, kojim je iz pravca Bečmena upravljao Paunović, i autobus na liniji 604 privatnog autoprevoznika „Auto-kodeks“, za čijim volanom je bio D. S. (32). On je, iako pod stresom, za Kurir izjavio da nije mogao da izbegne sudar.- Video sam kola koja mi idu u susret i već u sledećem trenutku vozača koji pokušava da smota volan udesno kako bi izbegao sudar sa mnom. Bežao sam desno koliko sam mogao, ali nažalost, nisam uspeo da pobegnem. Udario je svojom levom stranom u moju i skoro se podvukao pod autobus - rekao je D. S. i dodao da niko od desetak putnika nije povređen.

Dao izjavu... Vozač autobusa
Dao izjavu... Vozač autobusa

Prizor koji smo juče zatekli na mestu nesreće bio je jeziv. Automobil potpuno uništen, leš psa na putu, tragovi krvi i srče na asfaltu... Saznavši za tragediju, na mesto nesreće ubrzo je stigao brat nastradalog Milivoje Paunović. On nam je rekao da se Žarko vraćao iz Progara, gde je bio u lovu na prepelice.- Otišao je jutros oko pet sati, bio tamo dva-tri sata i na putu do kuće nastradao. Bio je lovac više od 30 godina, uživao je u lovu. Voleo je Bečmen i druženje s lovcima - rekao nam je potreseni Milivoje, dodavši da je njegovom bratu ranije umrla žena i da je iza sebe ostavio sina.

Opasna krivinaMEŠTANI: NIJE PRVA NESREĆAMeštani koji žive u blizini kažu da ovo nije prva nesreća na tom delu puta.- To je jedna od nezgodnih krivina. Ulica je uska i dovoljno je da neko malo brže ide i da ne može da savlada krivinu. Tako je, pretpostavljam, i ovde bilo. Vozač „zastave“ ušao je malo brže, naišao mu je autobus, zbog brzine nije uspeo da smota desno i udario ga je - kaže jedan od meštanina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track