PRIPREMALI LIKVIDACIJE PO BEOGRADU Policija u filmskoj poteri uhapsila četiri člana kriminalne grupe
Foto: MUP

PRIPREMALI LIKVIDACIJE PO BEOGRADU Policija u filmskoj poteri uhapsila četiri člana kriminalne grupe

Crna Hronika -
Posle dva dana potrage i jurnjave po gradskim ulicama od Karaburme do Rakovice uhapšena su četvorica osumnjičenih koji su pripremili pištolje, puške, kao benzin za ukljanjanje tragova.

BEOGRAD - Posle filmske potere po beogradskim ulicama, policija je uhapsila opasnu četvoročlanu kriminalnu grupu i sprečila likvidaciju koju su najverovatnije planirali da izvrše u narednik nekoliko dana! Kako Kurir saznaje, uhapšeni su Stefan M. (25), Vladislav Š. (39), Almir D. (30) i Dragan Đ. (30).

- Kod njih je pronađena veća količina oružja, uključujući i automatsku pušku. U automobilu sa ukradenim tablicama otkrivena je i kanta sa benzinom, pa se pretpostavlja da su zločin planirali da izvrše po receptu zemunaca, iz automobila u pokretnu a da potom, zapale sve tragove - otkriva izvor Kurira.Kako navodi, još uvek se sa sigurnošću ne zna ko je trebalo da bude meta ove kriminalne grupe.- Niko od njih nije želeo da sarađuje i za sada se svi brane ćutanjem. U cilju dalje istrage, još uvek je rano spekulisati sa imenom osobe koju su planirali da ubiju - dodaje on.Sumnjiv automobil, prema informacijama iz istrage, prvi put je primećen još u petak. Policija je odmah počela potragu.- Za automobilom se tragalo gotovo po celom gradu, od Karaburme do Rakovice. Sve patrole koje su učestvovale upozorene su da ukoliko automobil primete, budu obazrive jer postoji opasnost da su osobe u njemu opasne i naoružane. Posle dva dana potrage, na beogradskim ulicima uočen je "volvo" i usledila je potera kao iz akcionih filmova - navodi on.

Proverom je utvrđeno da su tablice ukradene, kao i da je sve spremno za planiranu likvidaciju.- Odmah je uhapšen Stefa M. , a u automobilu je pronađena automatska puška sa metkom u cevi kao i kanta benzina. Pretresom njegovog stana, pronađen je i "glok" sa prigušivačen, kao i dva puna okvira municije - otkriva sagovornik upoznat sa istragom. On dodaje da je i kod Almira D., pronađen pištolj sa metkom u cevi.

(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track