CRNOGORCI I SRBI PLANIRALI UBISTVA U BEOGRADU: Pogledajte arsenal oružja i plan likvidacija! (VIDEO)
Foto: MUP

Pala četvoročlana kriminalna grupa

CRNOGORCI I SRBI PLANIRALI UBISTVA U BEOGRADU: Pogledajte arsenal oružja i plan likvidacija! (VIDEO)

Crna Hronika -
Policija je u stanovima koje osumnjičeni koriste pronašla pištolj sa prigušivačem sa okvirom i dva rezervna okvira puna municije, kao i pištolj sa metkom u cevi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Drugim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su državljane Crne Gore S.M. (1990) i V.Š (1976), kao i D.Đ. (1985) i A.D. (1985), obojica iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, udruživanje radi vršenja krivičnog dela i falsifikovanje isprave.

Policija je u stanovima koje osumnjičeni koriste pronašla pištolj sa prigušivačem sa okvirom i dva rezervna okvira puna municije, kao i pištolj sa metkom u cevi.

Osumnjičeni se terete da su u iznajmljenoj garaži na području Beograda sakrili automobil na koji su stavili ukradene registarske oznake, dok su u vozilu pronađeni automatska puška sa okvirom punim municije, dve kutije sa municijom za automatsku pušku, garderoba za presvlačenje i kanta sa benzinom, kojim su natopili unutrašnjost vozila, saopštio je MUP Srbije.

Po svemu sudeći plan je bio da posle izvršenih likvidacija zapale automobil, kako bi uništili tragove.

Sumnja se da je ova grupa planirala izvršenje likvidacije na području Beograda.Uz krivičnu prijavu, osumnjičeni će biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track