SRBIN STRADAO U ŠVAJCARSKOJ: Izgoreo u golfu u blizini majčine kuće
Foto: AP

Porodica i prijatleji u šoku

SRBIN STRADAO U ŠVAJCARSKOJ: Izgoreo u golfu u blizini majčine kuće

Crna Hronika -
U „golfu“ koji je udario u stub ulične rasvete, pa se potom zapalio, nalazilo se šestoro Švajcaraca i nastradali Ilić

RAJNFELDEN - Nikola Ilić (38) iz Beograda poginuo je preksinoć u jezivoj saobraćajki koja se dogodila u Rajnfeldenu u Švajcarskoj, na samo dvesta metara od kuće u kojoj živi njegova majka, saznaje Kurir.Njegova drugarica Tijana Ristić kaže da joj je Nikola bio kao brat.

- Bio je tako dobar, vredan i brižan dečko, brat i ujak! Iza njega je ostalo mnogo ljudi koji će patiti zbog ove tragedije - kaže Tijana. Prema njenim rečima, Nikola je nedavno otišao u Švajcarsku kod majke, koja tamo radi, ali nije bio srećan zbog toga.

- Kad je odlazio, pričao je kako mu se ne ide. Pre pet dana smo se čuli i rekao mi je da je mnogo tužan i da mu nedostajemo. Bili smo nerazdvojni. Nedavno mu je preminuo otac - rekla nam je Ristićeva.Podsetimo, u „golfu“ koji je udario u stub ulične rasvete, pa se potom zapalio, nalazilo se šestoro Švajcaraca i nastradali Ilić.

Vatrogasci i lekari uspeli su da spasu dve žene, dok su ostali putnici nastradali. Nakon gašenja požara otkriveno je pet ugljenisanih tela u automobilu.(J. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track